GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχέδιο απαγωγής και δολοφονίας του πρίγκιπα Harry

Ένας ηγέτης των Ταλιμπάν αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Harry ήταν ο βασικός στόχος των φανατικών πολεμιστών ενόσω υπηρετούσε στο Αφγανισ...


Ένας ηγέτης των Ταλιμπάν αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Harry ήταν ο βασικός στόχος των φανατικών πολεμιστών ενόσω υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, εποχή όπου είχαν πραγματευτεί...

πολλά σχέδια απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού πρίγκιπα.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας ενώ ο Harry βρίσκεται στο Σίδνεϊ εκπροσωπώντας τη βασίλισσα γιαγιά του για να παρακολουθήσει την επίδειξη του πολεμικού ναυτικού στο λιμάνι της πόλης. Καθώς ο τέταρτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου βρίσκεται υπό ασφυκτικό προστατευτικό κλοιό, γνωστοποιείται ότι οι Ταλιμπάν εφάρμοσαν όποιο σχέδιο είχαν στο μυαλό τους για την εξόντωσή του αλλά εκείνος κατάφερε να γλιτώσει!
Ο υπαρχηγός των Ταλιμπάν, Qari Nasrullah, ξεκαθάρισε ότι ο πρίγκιπας δεν αντιμετωπιζόταν ως ο γιος της βασίλισσας της Αγγλίας: «Όπως τον έβλεπαν οι μουτζαχεντίν, επρόκειτο για έναν κανονικό στρατιώτη, που πολεμούσε για χάρη της Αμερικής, δήλωσε στην «Daily Mirror» σε μία μυστική συνέντευξη που έγινε στο Πακιστάν. «Έτσι τον αντιμετωπίζαμε. Μπορεί να είναι πρίγκιπας της Βρετανίας, αλλά για εμάς ήταν απλώς ένας κοινός στρατιώτης. Υπήρχαν πολλά σχέδια να τον απαγάγουμε αλλά, ας ευγνωμονεί την καλή του τύχη, ξέφυγε».
Κατά την πρώτη του θητεία στο Αφγανιστάν, οι επικεφαλής του στρατοπέδου του τον απομάκρυναν εγκαίρως, όταν διέρρευσε πως ο Harry βρίσκεται στο Αφγανιστάν. Πέρυσι ολοκλήρωσε τη θητεία του όμως στην Πολεμική Αεροπορία, ως πιλότος Απάτσι, ενώ μόλις μέρες μετά την άφιξη του στο στρατόπεδο Μπαστιάν, καμικάζι ταλιμπάν επιτέθηκαν με στόχο να εξολοθρεύσουν τον πρίγκιπα. Ο Harry σώθηκε παρά τρίχα όταν και πάλι εγκαίρως οι διοικητές του στρατοπέδου τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, ενώ οι πολεμιστές του Αφγανιστάν έριχναν ρουκέτες και χειροβομβίδες. Στη μάχη που διήρκεσε τέσσερις ώρες, δύο Αμερικανοί στρατιώτες έπεσαν νεκροί, ενώ καταστράφηκαν δεκάδες αεροπλάνα και ελικόπτερα.
Ο αρχηγός των Ταλιμπάν εκτός των αποκαλύψεων έστειλε κι ένα κοινωνικό μήνυμα καθώς από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ σκοτώνονται κυρίως παιδιά στην επαρχία Κουνάρ, ενώ στοχοποιούνται διαρκώς γαμήλιες τελετές όπου σκοτώνονται άμαχοι που διασκεδάζουν στα γλέντια.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας αποτελούν τους κυριότερους στόχους φανατικών όλων των ειδών και γι' αυτό πάντα φυλάσσονται με πολύ ισχυρή δύναμη ασφαλείας σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση