GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το My Greek Drama παρουσίασε στην Κέρκυρα η Γιάνα Αγγελοπούλου

Στο κτίριο της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας παρουσίασε την Παρασκευή η Γιάννα Αγγελοπούλου το βιβλίο της με τίτλο «My Greek Dram...



Στο κτίριο της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας παρουσίασε την Παρασκευή η Γιάννα Αγγελοπούλου το βιβλίο της με τίτλο «My Greek Drama» («Γιάννα» στην ελληνική του έκδοση).
Στην εκδήλωση στην εταιρεία, που είναι ένα από τα πρώτα ιστορικά πνευματικά ιδρύματα του νεότερου ελληνισμού, την Παρασκευή έδωσαν το παρόν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπυρίδων Σπύρου, ο δήμαρχος Κέρκυρας, Γ. Τρεπεκλής, η βουλευτής Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ, Α. Γκερέκου, εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας και πλήθος κόσμου.
Μετά το τέλος της παρουσίασης η Γιάννα Αγγελοπούλου απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και υπέγραψε βιβλία της.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Gianna: Είμαι περήφανη που πριν από δέκα χρόνια έγινα πρότυπο ηγεσίας για τη χώρα μου.

    Είμαι η Γιάννα.
    H κουμπάρα του Μητσοτάκουλα …

    Τι Δράκουλας η Ντοράκουλα και κουραφέξαλα…

    Τέτοιος βρυκόλακας γένους θηλυκού δεν ματαφάνηκε.

    Το όργιο που συντελέστηκε κατά την προετοιμασία και την εκτέλεση των χρυσοπληρωμένων – μιζοφόρων ολυμπιακών αγώνων του 2004 και η κατασκευή των διαφόρων φαραωνικών έργων αποτέλεσε αποφασιστικό παράγοντα στην καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας.

    H Gianna υπόσχεται στον ελληνικό λαό ότι θα επιστρέψει, για να πρωταγωνιστήσει ξανά «σε ένα καλύτερο κεφάλαιο που θα γραφεί στο μέλλον»

    Με τους Ολυμπιακούς αγώνες μας ρούφηξε το αίμα, στο μέλλον θα μας ρουφήξει και το το μεδούλι ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση