GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η απολογία Κασιδιάρη: Τον Ρουπακιά τον είδα πρώτη φορά στην τηλεόραση

 Στην απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δεν προφυλακίστηκε,   αρνήθηκε  κατηγορηματικά, ότι έχ...


 Στην απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δεν προφυλακίστηκε,  αρνήθηκε  κατηγορηματικά, ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το εις βάρος του κατηγορητήριο και σημείωσε ότι η δίωξη εναντίον του είναι καθαρά πολιτική
"Η εις βάρος μου δίωξη, είναι ξεκάθαρα πολιτική, όπως αποδεικνύουν συγκεκριμένες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Βορίδη, που την είχαν προαναγγείλει. Ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε δηλώσει τη Δευτέρα 16-9-13 στο  ότι για να αντιμετωπιστεί η ΧΑ πρέπει να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωσης. Επισημαίνω ότι η συγκεκριμένη δήλωση είχε προηγηθεί κατά δύο σχεδόν μέρες του τραγικού και καταδικαστέου εγκλήματος στο Κερατσίνι. Ο ίδιος πολιτικός παράγοντας την Τετάρτη 18-9 είχε δηλώσει στο Star, μέσω του δημοσιογράφου Κουβαρά, ποια είναι τα βήματα αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής. Ανέφερε συγκεκριμένα: Χαρακτηρισμός  ως εγκληματική οργάνωσης, συλλήψεις βουλευτών και μαζικές προφυλακίσεις βουλευτών. Παρατηρώντας τη μέχρι τώρα αλληλουχία των γεγονότων συμπεραίνω ότι πίσω από την εις βάρος μου δίωξη, κρύβεται μια ωμή παρέμβαση της πολιτικής εξουσίας που καταργεί την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου οι κ.κ. Αθανασίου, Δένδιας και Σαμαράς. Ο κ. Αθανασίου μίλησε για δίκαιη δίκη προτού καν περάσω το γραφείο του ανακριτή. Ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι η διαδικασία κινήθηκε κατόπιν προσωπικής εντολής και πίεσης του πρωθυπουργού ο δε κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε τις φράσεις "θα τους λιώσω" όπως διάβασα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδα Πρώτο Θέμα την Κυριακή 29/9 και "θα ξεριζώσουμε μέχρι τέλους τη Χρυσή Αυγή" στις 30/9 ενώποιον της κοινότητας των Αμερικανοεβραίων στις ΗΠΑ. Μοναδικός λόγος της δίωξής μου είναι η ραγδαία άνοδος του κόμματός μου, και τα υψηλά ποσοστά που φέρεται να έχω αυτή τη στιγμή δημοσκοπικά ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων", σημείωσε ο κ. Κασιδιάρης.
Ο κ. Κασιδιάρης ρωτήθηκε και για το καταστατικό της Χρυσής Αυγής, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.
"Τα συγκεκριμένα έγγραφα δεν τα αναγνωρίζω, τα χαρακτηρίζω βλακώδη, ψευδεπίγραφα και κατασκευασμένα. Άλλωστε στις δεκάδες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του κόμματος και σε οικίες μελών δεν βρέθηκε πουθενά κάποιο από αυτά τα έγγραφα. Ο δημοσιογράφος που τα έχει προσκομίσει είναι μανιώδης υβριστής της Χρυσής Αυγής και έχει καταγγελθεί επανειλημμένως ως συκοφάντης του κόμματός μου. Έχει μάλιστα συγγράψει και το υβριστικό βιβλίο κατά της Χρυσής Αυγής με τίτλο "Η Μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής", όπως ο ίδιος αναφέρει στην κατάθεσή του. Το κατηγορητήριο δηλαδή στηρίζεται σε φαντασιώσεις και ανοησίες των πολιτικών μας αντιπάλων. Μου προκαλεί τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, περιέλαβε στο πόρισμά της κάποια άθλια χειρόγραφα τη στιγμή που η ΧΑ, έχει καταθέσει το επίσημο καταστατικο΄της στην κ. Κουτζαμάνη, το οποίο είναι αναγνωρισμένο και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες της πραγματικής δομής, λειτουργίας και οργάνωσης του κόμματός μου. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως ουδεμία έρευνα πραγματοποιήθηκε για τη σύνταξη του πορίσματος του Αρείου Πάγου και η διαδικασία ήταν κατευθυνόμενη από την κυβέρνηση", απάντησε ο βουλευτής.
"Αυθόρμητο το εγέρθητω του Γερμενή"
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ρωτήθηκε και για τις αρμοδιότητες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
"Ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμως φέρει τον τίτλο του Γενικού Γραμματέα του κόμματος. Στην καθημερινότητα αποκαλείται και αρχηγός όχι όμως πρόεδρος. όχι πρόεδρος λόγω κυρίως της γραφικότητος που έχει αποκτήσει ο συγκεκριμένος όρος στην ελληνική πολιτική ζωή. Η έκταση της αρμοδιότητας του γγ ομοιάζει με την έκταση των αρμοδιοτήτων των αρχηγών των λοιπών κοινοβουλευτικών κομμάτων. Στη λήψη των αποφάσεων όμως ο γγ είναι υποχρεωμένος να εισακούσει και να λάβει υπόψη του τις εισηγήσεις και τις προτάσεις των στελεχών του. Όσα αναφέρονται στο ψευδεπίγραφο κείμενο του δήθεν "καταστατικού" που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο επιμένω να τα χαρακτηρίζω βλακώδη".
Ερωτηθείς για το εγέρθητω του Γερμενή ο κ. Κασιδιάρης απάντησε ως εξής:
"Εξ όσων γνωρίζω επρόκειτο για μια προσωπική πρωτοβουλία του βουλευτή μας μη σχεδιασμένη και αυθόρμητη που επήλθε ως αντίδραση στο συνεχή πόλεμο των δημοσιογράφων και τις συκοφαντίες που ακούγονταν κατά της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο. Υπενθυμίζω ότι τα ίδια πρόσωπα, που διαμαρτυρήθηκαν τότε δηλαδή οι δημοσιογράφοι των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων σηκώνονταν όρθιοι και στέκονταν προσοχή τη στιγμή που προσέρχονταν σε αίθουσα τύπου ο κ. Παπανδρέου. Εξού και κυκλοφόρησε ανάλογο βίντεο στο διαδίκτυο"
"Εκφράζουμε τον εθνικισμό των Ελλήνων"
Ο κ. Κασιδιάρης ρωτήθηκε και για το αν υπάρχει ιδεολογική σχέση μεταξύ της Χρυσής Αυγής  με το γερμανικό εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Αδόλφου Χίτλερ και ποια είναι η θέση του κόμματος ως προς αυτό το ζήτημα.
"Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που εκφράζει πολιτικά και ιδεολογικά τον εθνικισμό των Ελλήνων. Επομένως είναι αδύνατο να υπάρξει οποιαδήποτε ταύτιση με ιδεολογίες που εκφράζουν άλλα έθνη.  Συγκεκριμένα και όσον αφορά τον Γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό, τονίζω ότι σε ιστορικό επίπεδο και κατά τη Γερμανική εισβολή του 1941 η θέση κάθε Έλληνα εθνικιστή ήταν στα οχυρά της Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των εισοβλέων. Αυτό θα πράτταμε και εμείς σήμερα. Με ανάλογο σθένος η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στη σύγχρονη Γερμανική οικονομική εισβολή που πλήττει την πατρίδα μας
Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης ρωτήθηκε αν η Χρυσή Αυγή είναι μετεξέλιξη του περιοδικού Χρυσή Αυγή.
"Επαναλαμβάνω ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο που συμμετέχει στις εκλογές τα τελευταια είκοσι χρόνια. Ως εκ τούτου είναι ένας αυτόνομος πολιτικός σχηματισμός και δεν μπορεί να αποτελεί μετεξέλιξη ενός περιοδικού", απάντησε ο κ. Κασιδιάρης.
Σε ερώτηση για το αν σε εκδηλώσεις της ΧΑ, χρησιμοποιήθηκαν Γερμανικά εθνοσοσιαλιστικά σύμβολα ο κ. Κασιδιάρης τόνισε:
"Σε δημόσιες εκδηλώσεις επιτρέπεται μόνο η χρήση ελληνικών και κομματικών συμβόλων σε περίπτωση χρήσης μη προβλεπομένων συμβόλων πραγματοποιείται σύσταση στον φέροντα το σύμβολο αυτό.
"Δεν υπάρχει σχεδιασμός ή εντολή για έλεγχο οποιουδήποτε. Αυτό είναι υποχρέωση των Αρχών"
Ερωτηθείς, ποια είναι τα καθήκοντα και ποια τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των εγγεγραμμένων μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο κ. Κασιδιάρης, απάντησε:
"Η λειτουργία της Χρυσής Αυγής βασίζεται στον εθελοντισμό. Το κόμμα ανακοινώνει τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες και τα μέλη καλούνται να συμμετάσχουν εθελοντικά. Θα αναφέρω ορισμένα παραδείγματα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Συγκεντρώσεις πολιτικού περιεχομένου, εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης, πολιτικές ομιλίες στις τοπικές οργανώσεις, δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως διανομές τροφίμων σε αστέγους και άπορους συμπολίτες μας. Επειδή η Χρυσή Αυγή έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, είναι απαραίτητη η συμμετοχή των μελών και η εθελοντική συνεισφορά τους για την πραγματοποίηση των παραπάνω δραστηριοτήτων".
Ερωτηθείς εάν περιλαμβάνεται στον κεντρικό σχεδιασμό του κόμματος και αποτελεί καθήκον των μελών ή στελεχών του, ο έλεγχος τήρησης εν γένει της νομιμότητας, λόγου χάρη για τον έλεγχο των πιστοποιητικών νομίμου παρανομής και εργασίας στην Ελλάδα αλλοδαπών μεταναστών, δεδομένου ότι οι αρμοδιότητες ανήκουν κατά νόμο αποκλειστικώς στα αρμόδια κρατικά όργανα, όπως η Αστυνομία κλπ, είπε:
"Δεν υπάρχει ούτε κεντρικός σχεδιασμός, ούτε καθήκον ούτε κεντρική πολιτική εντολή, για να γίνει ο οποιοσδήποτε έλεγχος στον οποιονδήποτε. Αυτή είναι αποκλειστικά και μόνο υποχρέωση των αρχών και του Κράτους, το οποίο δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις υπολειτουργεί".
"Όλα τα ονόματα στη δικογραφία μου είναι άγνωστα, πλην του Ρουπακιά"
Κληθείς να πει την άποψή του για τις περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων με ερευνωμένη εμπλοκή προσώπων, σχετιζόμενων με τη Χρυσή Αυγή και να εκτιμήσει, εάν υπάρχει περίπτωση συνδέσεως με οργανωμένα στελέχη της Χρυσής Αυγής, είπε:
"Κάθε πράξη βίας είναι καταδικαστέα. Επομένως και οι συγκεκριμένες πράξεις καταδικάζονται απερίφραστα από τη Χρυσή Αυγή. Η κεντρική διοίκηση της Χρυσής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με καμία πράξη βίας και προσωπικώς μπορώ να διαβεβαιώσω, πως τα ονόματα τα οποία διάβασα στη δικογραφία αναφορικά με τα κακουργήματα, μου είναι παντελώς άγνωστα, πλην του Ρουπακιά, που το έμαθα από τα δελτία ειδήσεων. Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος του κόμματος, εξ όσων γνωρίζω, έχει συμμετάσχει σε κάποιες δραστηριότητες, όπως και χιλιάδες άλλοι πολίτες. Θα αναφερθώ εκτενώς στην περίπτωση του εμπρησμού ΑΤΜ στον Βόλο, για την οποία έχω γράψει συγκεκριμένο άρθρο, που αποδεικνύει ότι το κόμμα μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το εν λόγω περιστατικό. Ο μόνος λόγος συνδέσεώς μας με το συγκεκριμένο έγκλημα είναι, πως ένας εκ των δραστών κατείχε κασκόλ και μπλούζα της Χρυσής Αυγής, την οποία ελεύθερα μπορεί να προμηθευτεί οποιοσδήποτε πολίτης. Συμπερασματικά, η διασύνδεση των υποθέσεων αυτών με τη Χρυσή Αυγή είναι αυθαίρετη, κακόβουλη με συγκεκριμένη πολιτική στόχευση και δεν τεκμηριώνεται από πουθενά".
Οι "κατασκηνώσεις στην ύπαιθρο" των Τ.Ο. γίνονται αυτοβούλως
Ερωτηθείς σχετικά με τις μαρτυρικές καταθέσεις, με αναφορά σε οργανωμένη κατά τομέα δράσεως δραστηριότητα των μελών της οργάνωσης, σε στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση σε πολεμικές τέχνες και σε χρήση όπλων, αλλά και σε τυφλή υπακοή των μελών στην κεντρική και τοπική διοίκηση της οργάνωσης, απάντησε:
"Αρνούμαι κατηγορηματικά τις παραπάνω ανακρίβειες. Η Χρυσή Αυγή είναι ένας νόμιμος πολιτικός σχηματισμός και ουδεμία σχέση έχει με στρατιωτική ή παραστρατιωτική δράση. Οι τοπικές οργανώσεις έχουν το δικαίωμα, να διοργανώνουν κατασκηνώσεις στην ύπαιθρο αυτοβούλως και χωρίς καμία κεντρική κατεύθυνση. Εκεί προσφάτως είδαμε εικόνες αναπαράστασης αρχαιοελληνικών αγωνισμάτων όπως η τοξοβολία, ο ακοντισμός, η οπλιτοδρομία και η πάλη. Για τις πρωτοβουλίες αυτές των Τοπικών Οργανώσεων δεν απαιτείται έγκριση από την κεντρική διοίκηση (...)".
"Χρηματίστηκε" ο ψευδομάρτυρας που εμφανίστηκε στον Alpha
"Όσα άλλα αναφέρουν οι ανώνυμοι μάρτυρες είναι ψευδέστατα και συκοφαντικά, και εντάσσονται στο πλαίσιο της στοχοποίησης του νόμιμου κόμματός μας. Εισφέρω συγκεκριμένα στοιχεία για έναν εκ των δύο 'ανωνύμων' μαρτύρων, που αποδεικνύουν το κατασκευασμένο της κατηγορίας. Προ ημερών, δεχθήκαμε καταγγελία για ένα πρόσωπο φερόμενο ως μέλος της Χρυσής Αυγής, που διέδιδε ακατάσχετα ψευδολογίες, επ' αμοιβή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στη δημοσιογράφο κ. Κουβελιώτη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο σύμφωνα με την καταγγελία ονομάζεται ... Με βάση πληροφορίες που συνέλεξα, ο συγκεκριμένος προσέγγισε τη Χρυσή Αυγή, παρέστη ελάχιστες φορές σε γραφεία μας και απεπέμφθη άμεσα λόγω αμφιβόλου ηθικής και ποιότητας ανθρώπου και διότι ζητούσε χρήματα από πολίτες, που συγκεντρώνονταν στα γραφεία μας. Μελετώντας τη δικογραφία, εντόπιστα ταύτιση των λεγομένων του στο δελτίο του Alpha, όπου μιλούσε με την πλάτη στην κάμερα, με τα λεγόμενα ενός εκ των ανωνύμων μαρτύρων. Αποδεικνύεται πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και από ιδιόγραφη σημείωση του κ. Βουρλιώτη, που περιέχεται στη δικογραφία όπου πάνω από το όνομα ... είναι σβησμένο με ευθεία γραμμή το όνομα Κουβελιώτη, της δημοσιογράφου του Alpha που επιμελήθηκε το ψευδορεπορτάζ".
"Σας διαβεβαιώνω πως το εν λόγω άτομο ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή, έχει οπωσδήποτε χρηματιστεί από τον τηλεοπτικό σταθμό  για τις ψευδείς δηλώσεις του και θεωρώ λυπηρό το φαινόμενο, να απολογούμαι για τα ψέματα και τις αθλιότητες που καταθέτει ο συγκεκριμένος ψευδομάρτυρας. Ζητώ να διερευνηθεί η περίπτωση αυτή καθώς και η αξιοπιστία του έτερου ανώνυμου ψευδομάρτυρα, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Απτή απόδειξη, ότι ο συγκεκριμένος μάρτυς ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή, είναι πως όταν αναφέρεστε σε δήθεν γνωστά σε αυτόν στελέχη του κόμματος, κάνει λόγο αόριστα για κάποιον Μάκη και κάποιον Περικλή. Δεν αναφέρει κανένα άλλο στοιχείο πέρα από αθλιότητες, ψεύδη και ανακρίβειες. Όσον αφορά την αρχαία κρυπτεία, την οπλική φάλαγγα, την ασπίδα της Λακεδαίμονος και άλλες φράσεις που παραπέμπουν στην ελληνική αρχαιότητα, τις έχω χρησιμοποιήσει συμβολικά, σε πάρα πολλές ομιλίες μου ιστορικού περιεχομένου. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που συμμετέχει σε εκλογές, έχει κάνει μάλιστα επίσημη δήλωση στον Άρειο Πάγο  σύμφωνα με την οποία σέβεται απόλυτα τους νόμους και το Σύνταγμα. Το μόνο αληθές στις ανώνυμες καταθέσεις είναι, ότι στις ανοιχτές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής υπάρχει πράγματι ομάδα εθελοντική ιατρών και νοσηλευτών για επείγοντα συμβάντα, όπως λιποθυμίες λόγω συνωστισμού. Περιττό να πω, ότι τα περί μηχανοκίνητων ταγμάτων, INOVA και Κενταύρων είναι αστειότητες. Μόλις πριν λίγο πληροφορήθηκα τι σημαίνει INOVA και εξ όσων γνωρίζω, οι Κένταυροι είναι ομάδα κρούσης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας".
"Τον Ρουπακιά τον είδα πρώτη φορά στην τηλεόραση"
Ερωτηθείς σχετικά με την αναφορά στο πρόσωπό του, σε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Χρυσούλας Ρουπακιά και άγνωστου προσώπου και σε άλλη συνομιλία, με αφορμή τη δολοφονία Φύσσα, ότι ο ίδιος εκπαίδευε στελέχη της Χρυσής Αυγής για την εκτέλεση δολοφονιών και ότι ο Ρουπακιάς δεν έχει καμία σχέση, ενώ ισχύει το αντίθετο, είπε:
"Όσον αφορά τη δεύτερη αναφορά, στην οποία μάλιστα καθυβρίζομαι από τον ομιλούντα, τη θεωρώ ανάξια οποιουδήποτε σχολιασμού. Επαναλαμβάνω αυτό που είπα εξαρχής, τον Ρουπακιά τον είδα πρώτη φορά στην τηλεόραση, δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος του κόμματος και είναι αδύνατο να γνωρίζω κάθε πολίτη ξεχωριστά, που συμμετέχει στις εκατοντάδες δραστηριότητες του κόμματος".
"Όσον αφορά την πρώτη συνομιλία, δεν μου κάνει καμία εντύπωση που ένα μέλος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες με αποκαλεί εκπαιδευτή δολοφόνο, χωρίς να με γνωρίζει, παρά μόνο βλέποντάς με στην τηλεόραση. Βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος αλλά και όλων των κομμάτων του κοινοβουλίου στα πλαίσια της εκστρατείας συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής, με αποκαλούν εδώ και έναν χρόνο εγκληματία και δολοφόνο. Απαιτώ να κληθούν και να καταθέσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τα συγκεκριμένα πρόσωπα και να αναφέρουν στοιχεία για τον τόπο και τον χρόνο  και τον τρόπο των 'δήθεν' εκπαιδεύσεων".
"Ζητώ να αφεθώ ελεύθερος διότι τίποτα δεν έχω πράξει"
Κληθείς να προσθέσει, ό,τι άλλο επιθυμεί στο τέλος της απολογίας του, ο κ. Κασιδιάρης είπε:
"Θεωρώ πολιτικά, νομικά και ηθικά απαράδεκτο, να χαρακτηρίζεται η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, διότι πρόκειται για το κόμμα που στην προμετωπίδα των προγραμματικών του θέσεων βρίσκεται η πράταξη της εγκληματικότητας. Δεν μπορεί ένα πολύ μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού να εναποθέτει τις ελπίδες του για να απαλλαγεί από την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα σε μία εγκληματική οργάνωση.  Ζητώ να αφεθώ ελεύθερος, διότι τίποτα δεν έχω πράξει. Η δίωξη σε βάρος μου είναι καθαρά πολιτική και έχει στόχο να ανακόψει τη ραγδαία άνοδο του κόμματός μου. Απέδειξα με συγκεκριμένα στοιχεία, την άθλια μεθόδευση της κυβέρνησης για την ποδηγέτηση της δικαιοσύνης. Σας ζητώ, να υπερασπιστείτε την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και να με κρίνετε με βάση τα πραγματικά περιστατικά. Ζητώ να παραμείνω ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, ώστε να είμαι ενεργό μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όπου καταναλώνω αυτήν την περίοδο ολόκληρη την καθημερινότητά μου, για να εκπροσωπώ τον ελληνικό λαό και να διαφυλάσσω τα συμφέροντά του. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μας έχουν στήσει την εν λόγω σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, εκτός της αναφοράς σε ομαδικές προφυλακίσεις βουλευτών, μεταχειρίστηκαν τη φράση 'ευκαιρία να μας αδειάζετε τη γωνιά'  δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή μου. Πολλοί οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες απαιτούν, να πάψει να ακούγεται η φωνή της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, για να πάψουν να ακούγονται αλήθειες, που μόνο εμείς έχουμε το θάρρος να εκφράσουμε.  Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση