GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Ομπάμα κατηγορεί τους Ρεπουμπλικάνους για το "κλείσιμο" της κυβέρνησης των ΗΠΑ...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατηγόρησε την Τρίτη (01/10) τους Ρεπουμπλικάνους για μια "ιδεολογική σταυροφορία" που έχει στ...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατηγόρησε την Τρίτη (01/10) τους Ρεπουμπλικάνους για μια "ιδεολογική σταυροφορία" που έχει στόχο την μεταρρύθμισή του για το σύστημα υγείας και κάλεσε τους βουλευτές να ψηφίσουν άνευ όρων για να συνεχιστεί η λειτουργία των κυβερνητικών υπηρεσιών.
"Κλείσανε την κυβέρνηση στο πλαίσιο μιας ιδεολογικής σταυροφορίας για την στέρηση μιας προσιτής οικονομικά υγειονομικής περίθαλψης από εκατομμύρια Αμερικανούς", δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα από τον κήπο του Λευκού Οίκου.
"Πολλά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων κατέστησαν σαφές ότι αν τους είχε επιτραπεί από τον πρόεδρο (Τζον) Μπένερ να ψηφίσουν απλώς με ένα ναι ή ένα όχι στο να παραμείνει σε λειτουργία η κυβέρνηση χωρίς όρους, αρκετές ψήφοι και από τα δύο κόμματα θα είχαν κρατήσει την κυβέρνηση του αμερικανικού λαού ανοιχτή και σε λειτουργία", πρόσθεσε.
Ο Δημοκρατικός πρόεδρος κάλεσε εξάλλου τους Ρεπουμπλικάνους να δώσουν ένα τέλος σε αυτήν την παράλυση, την πρώτη εδώ και 17 χρόνια, η οποία άρχισε κατά την διάρκεια της νύχτας λόγω της έλλειψης συμφωνίας στο Κογκρέσο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση