GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στον Ελληνικό αθλητισμό με πρωταγωνίστρια της Sirina

 Μέγα σκάνδαλο ξέσπασε πριν από λίγο καιρό στον Ελληνικό αθλητισμό, με πρωταγωνίστρια πορνοστάρ της Sirina, τον gay φίλο της ...


 Μέγα σκάνδαλο ξέσπασε πριν από λίγο καιρό στον Ελληνικό αθλητισμό, με πρωταγωνίστρια πορνοστάρ της Sirina, τον gay φίλο της και μια ολόκληρη ομάδα μπάσκετ, η οποία πήδησε ασυστολως τον gay προκαλώντας νευρική κρίση στη καυτή ξανθιά που νόμιζε ότι η πατρουζα που στηνονταν θα αφορούσε εκείνη και μονο!
H "καυτή" μοντέλα - πορνοστάρ, η οποία για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανταποκρίθηκε θετικά σε μια αγγελία που ζητούσαν τσιρλίντερ για γνωστή Αθηναϊκή ομάδα μπάσκετ. Η πρωταγωνίστρια της Sirina, που διακρίνεται για την ευλυγισία της αλλά και τις αθλητικές της ικανότητες, έκλεισε ραντεβού με τον υπεύθυνο της ομάδας και πριν το καταλάβει βρέθηκε στα αποδυτήρια των παικτών να τους κάνει επίδειξη των γυμναστικών της ικανοτήτων.
Μετά τις πρώτες φιγούρες, τα σπαγκάτο, τις πιρουέτες και τα χορευτικά, το κλίμα άρχισε να "ζεσταίνεται" ιδιαίτερα. Οι παίκτες ενθουσιάστηκαν με το απίστευτα σέξι κορμί της και τις ικανότητες της σαν τσιρλίντερ και αφού συμφώνησε και ο υπεύθυνος, η κοπέλα πήρε τη δουλειά. Συμφώνησε όμως να πάει και την επόμενη ημέρα στο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Όπως και έγινε. Μαζί της την επόμενη ημέρα πήρε και ένα φίλο της, gay, ο οποίος άλλο που δεν ήθελε να βρεθεί σε ένα χώρο με καλογυμνασμένα ανδρικά, ιδρωμένα ανδρικά κορμιά.
Όταν εμφανίστηκαν και οι δύο στο γήπεδο, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ την κάλεσαν για ακόμη μια φορά στα αποδυτήρια, προκειμένου να τους κάνει ακόμη μια επίδειξη των αθλητικών της ικανοτήτων, έχοντας φυσικά πιο... πονηρούς σκοπούς. Μαζί της και ο gay φίλος της. Όταν η πρωταγωνίστρια της Sirina άρχισε πάλι να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής,  οι αθλητές που είχαν άλλα στο μυαλό τους άρχισαν να γδύνονται, ετοιμάζοντας μια... αριστοκρατική παρτούζα. Η τσιρλίντερ - πορνοστάρ, κάθε άλλο παρά "χαλάστηκε" και με προθυμία άρχισε να αρπάζει ότι πούτσο έβλεπε μπροστά της και να τον καταπίνει με μανία. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον... ξενοδόχο, που δεν ήταν άλλος από τον gay φίλο της που μέχρι εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσε καυλωμένος.
Οι παίκτες άρχισαν σιγά σιγά να αφήνουν την τσιρλίντερ και να πιάνουν τον gay φίλο της, που στο μεταξύ είχε προλάβει να πετάξει όλα του τα ρούχα. Στην αρχή για πλάκα και στη συνέχεια πιο σοβαρά το ενδιαφέρον όλης της ομάδας στράφηκε στον gay φίλο της παρέας. Για να μην τα πολυλογούμε η παρτούζα στήθηκε, όχι όμως με την αναμενόμενη πρωταγωνίστρια, αλλά με τον bisexual φίλο της, τον οποίο πέρασε... τρενάκι, όλη η μπασκετική ομάδα μέχρι που ξάπλωσε κατάκοπος σε ένα πάγκο και ζαλισμένος... Μπροστά στο θέαμα οι 10 αντρακλες να πηδουν χωρίς σταματημό τον φίλο της, η γκομενα άρχισε να ουρλιαζει με υστερία και να κλαιει μη μπορωντας να πιστεψει τη προσβολη που υπεστη.
Σε κατάσταση σοκ η πρωταγωνίστρια της Sirina, έφυγε άρον άρον από τα αποδυτήρια, υποσχόμενη ότι δεν θα ξαναμπλέξει με μπασκετομπολίστες.
 sirina.tv

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση