GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Sun απομυθοποιεί τα μοντέλα: Αναπαριστά διαφημίσεις εσωρούχων με καθημερινούς άντρες [εικόνες]

Πόσες φορές έχει συμβεί να αγοράζουμε ένα ρούχο ή εσώρουχο γιατί φαίνεται εκθαμβωτικό επάνω στο μοντέλο και τελικά επάνω μας να μην δεί...


Πόσες φορές έχει συμβεί να αγοράζουμε ένα ρούχο ή εσώρουχο γιατί φαίνεται εκθαμβωτικό επάνω στο μοντέλο και τελικά επάνω μας να μην δείχνει και τόσο κολακευτικό; Την συγκεκριμένη «απάτη» που στηρίζει τη βιομηχανία της μόδας επέλεξε να σατιρίσει η Βρετανική Sun με μία χιουμοριστική φωτογράφηση.

Τα μοντέλα παρουσιάζονται ως ιδανικές εικόνες ανθρώπινης ομορφιάς, δημιουργώντας στους καθημερινούς ανθρώπους στάνταρ που αδυνατούν να αγγίξουν.

Ετσι η Βρετανική Sun, καυτηριάζοντας το ζήτημα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες συγκρίνοντας άνδρες μοντέλα στις διαφημίσεις εσωρούχων με καθημερινούς άνδρες της διπλανής πόρτας στις ίδιες στάσεις.

Το αποτέλεσμα είναι αρχικά ξεκαρδιστικό, αλλά παράλληλα βάζει το κοινό σε σκέψεις κάνοντας σαφή σχόλια για τα μοντέλα και την αντίληψη της κοινωνίας μας για την ομορφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση