GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση ΠΣΑΤ με SUPER LEAGUE και Υπεύθυνους Τύπου ΠΑΕ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΠΣΑΤ με τη Super League και τους υπευθύνους Τύπου των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης...


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΠΣΑΤ με τη Super League και τους υπευθύνους Τύπου των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος Αθηνών, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος ΓΣΣ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός Α.Ο.Από πλευράς του Συνδέσμου παρόντες ήταν ο πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου και ο Β’ αντιπρόεδρος Γιάννης Καραλής.

Στόχος της πρώτης αυτής συνάντησης ήταν να συζητηθούν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με γνώμονα την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων καθώς και η συνέχιση της συστηματικής επικοινωνίας με τους υπευθύνους των γραφείων Τύπου των ΠΑΕ-και τη Super League.

Οι επαφές θα συνεχιστούν έτσι ώστε όλες οι πλευρές να είναι ενημερωμένες για τις πρωτοβουλίες του ΠΣΑΤ και τη θεσμική συνεργασία που υπάρχει με τη Super League και τις ΠΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό, στο προσεχές διάστημα, θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες συναντήσεις στη Βόρειο Ελλάδα και την Κρήτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση