GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών με θέμα την ΚΑΡΠΑ (ΚΑΡδιοΠνευμονική Αναζωογόνηση)

Στις 16 Οκτωβρίου 2013, τo παράρτημα του E.K.A.B. Θεσσαλονίκης στηρίζοντας έμπρακτα την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης μιας Καρδιάς»...


Στις 16 Οκτωβρίου 2013, τo παράρτημα του E.K.A.B. Θεσσαλονίκης στηρίζοντας έμπρακτα την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης μιας Καρδιάς» που οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council), θα...

πραγματοποιήσει εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σχετικά με την ΚΑΡ.Π.Α. (ΚΑΡδιοΠνευμονική Αναζωογόνηση).
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 16/10 από τις 8:30 το πρωί έως και τις 3:00 το μεσημέρι, ομάδες έμπειρων εκπαιδευτών του παραρτήματος Ε.Κ.Α.Β. της Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται τόσο στην πλατεία του Δήμου Καλαμαριάς μπροστά στο δημαρχείο όσο και στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών στην πλατεία Ειρήνης (ρολόι), ώστε να εκπαιδεύσουν (με την χρήση προπλασμάτων) αλλά και να ενημερώσουν τους πολίτες για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής.
Δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια των παραπάνω εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη των Δήμων Καλαμαριάς & Νεάπολης-Συκεών, θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση αλλά και την εκπαίδευση των ατόμων νεαρής ηλικίας, θα προσέλθουν και μαθητές από τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής των εμπλεκομένων Δήμων.
Τέλος, το παράρτημα του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης, για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση των πολιτών στην σωστή εφαρμογή της ΚΑΡ.Π.Α. έχει μεριμνήσει για την πραγματοποίηση διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων με πληροφορίες αλλά και οδηγίες για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής όπως αυτές έχουν οριστεί από το E.R.C. (European Resuscitation Council).

Η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β. με την αμέριστη βοήθεια και προσπάθεια των παρατημάτων του ανά την Ελλάδα, εκτός της σημαντικής για τη δημόσια υγεία και κοινωνική ασφάλεια επιχειρησιακής τους δράσης, υλοποιεί μία σειρά ενεργειών που σχετίζονται με την ενημέρωση αλλά και την εκπαίδευση των πολιτών σε διάφορα θέματα πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης ατυχημάτων και τραυματισμών.
Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση