GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η Ελλάδα ανάμεσα στους top προορισμούς του Lonely Planet για το 2014

O διάσημος ταξιδιωτικός οδηγός συμπεριλαμβάνει τη χώρα μας στη λίστα με τις προτάσεις του για την επόμενη χρονιά. Ιδανικό ταξιδιωτικό προ...

O διάσημος ταξιδιωτικός οδηγός συμπεριλαμβάνει τη χώρα μας στη λίστα με τις προτάσεις του για την επόμενη χρονιά.
Ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό θεωρεί το Lonely Planet την Ελλάδα για το 2014. Στην ειδική έκδοσή του με τα μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφθεί χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει πολλά χρήματα, το περιοδικό αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι στη χω΄ρα μας, με αναλυτικές πληροφορίες για τα ελληνικά νησιά, τα οποία μάλιστα εξυμνεί για την ομορφιά τους.
Το Lonely Planet φροντίζει να τονίσει ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, οι τιμές έχουν πέσει σημαντικά και οι Έλληνες καταβάλλουν προσπάθειες να ξανακερδίσουν τους τουρίστες. Υπογραμμίζει επίσης την έλλειψη συνωστισμού στα αρχαιολογικά μνημεία, κάτι που όπως γράφει τα καθιστά "ακαταμάχητα".
Ανάμεσα στις υπόλοιπες προτάσεις του οδηγού με οικονομικούς προορισμούς θα βρει κανείς τη Νότια Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Βουλγαρία, τη Νικαράγουα και την Αιθιοπία, ενώ στον κατάλογο με τις καλύτερες χώρες παγκοσμίως για τουρισμό θα δει το Βέλγιο, τη Σκωτία, τη Σουηδία, την ΠΓΔΜ, τη Μαλαισία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, το Μαλάουι και τις Σεϋχέλλες.
Ο οδηγός του Lonely Planet με τους προτεινόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2014 κυκλοφορεί από σήμερα, Τρίτη 29 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση