GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικολόπουλος: Υπάρχουν πολιτικοί που έχουν χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ;

Πολιτικοί και υποβολή προτάσεων στο ΕΣΠΑ. Το Υπουργείο Ανάπτυξης μου προώθησε απάντηση σε Ερώτησή μου στην Βουλή (αριθ.πρωτ. 11296/...


Πολιτικοί και υποβολή προτάσεων στο ΕΣΠΑ.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης μου προώθησε απάντηση σε Ερώτησή μου στην Βουλή (αριθ.πρωτ. 11296/3.6.2013) για την υποβολή προτάσεων προς χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ εκ μέρους επιχειρήσεων στις οποίες μετέχουν πολιτικοί.
Η απάντηση του Γ.Γ. Επενδύσεων (και όχι του αρμόδιου υπουργού όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής για τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις) είναι δαιδαλώδης και ελάχιστα διαφωτιστική.

Επαναλαμβάνω το σαφές ερώτημά μου:
- Υπάρχουν βουλευτές εν ενεργεία που μετέχουν (με οποιοδήποτε τρόπο)σε επιχείρηση η οποία υπέβαλε αίτηση για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ; Τι ποσό αφορούσε;
- Ελέγχθηκε ο σχετικός φάκελος από την Μ.Ο.Δ. στην οποία είχε προωθηθεί ; Εγκρίθηκε ή όχι η πρόταση;

1 σχόλιο

  1. ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ και άλλα «πολιτικά φρούτα»


    Αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα και την μετέτρεψαν σε πλήρες προτεκτοράτο κυβερνώντας ως άχρηστοι υποτακτικοί της ολιγαρχίας και η πιο πάνω συμπεριφορά τους προκαλεί αυθόρμητα την οργή και την αγανάκτηση κάθε πολίτη αυτής της χώρας, ανεξαρτήτως προέλευσης, τάξης και ιδεολογίας.

    Οσο αυτοί υπάρχουν τόσο το μυαλό των ανθρώπων θα οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές και όσο πιο αδύνατο και λοβοτομημένο πλάστηκε από το σύστημα να είναι, τόσο πιο πολύ θα ακολουθεί την βίαια αγέλη.

    Επειδή ο πολιτικός χρόνος Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι μετρημένος, η ολιγαρχία επιστράτευσε ξανά την εφεδρεία των ακραίων φασιστών.


    Απέναντι στον κίνδυνο ενός πραγματικά κοινωνικού πατριωτικού δημοκρατικού επαναστατικού κινήματος, που θα ανέτρεπε εκ βάθρων το σύστημα που έχει δημιουργήσει η ολιγαρχία και τις ίδιες τις αξίες της, πριμοδοτήθηκε και χρηματοδοτήθηκε αδρά το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α., που ομνύει στον ιδεαλισμό της «έννομης τάξης» για να παρασύρει, να ενσωματώσει τμήμα της αγανάκτησης, να διαστρέψει, να αποτελέσει ανάχωμα στον κίνδυνο της επανάστασης και της κοινωνικής ανατροπής.

    Δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δεν είναι η Ελλάδα το μοναδικό ιστορικό παράδειγμα.


    Η ολιγαρχία συνεπώς και τα αστικά κόμματά της εκτρέφουν τον φασισμό ευθέως και πλαγίως, φανερά και κρυφά, με κάθε μέσο, ως εφεδρεία στην διατήρησή τους και ως όργανο επαύξησης της ισχύος τους.


    Τα ανδρείκελα που απαρτίζουν την κυβέρνηση όφειλαν να έχουν παραγγείλει και να έχουν ήδη στα χέρια τους πλήρη έρευνα για το «ποιόν» της Χρυσής Αυγής.

    Οφειλαν να την έχουν δημοσιοποιήσει και να έχουν ενεργήσει σύμφωνα με το καθήκον τους.

    Το πραγματικό γεγονός-διαπίστωση της παράνομης αδράνειάς τους είναι σαφής απόδειξη περί της προέλευσης και εξάρτησης των ίδιων και της Χ.Α. από τα ίδια κέντρα ολιγαρχικής εξουσίας όφειλε να είχε κινηθεί ανεξάρτητα και αυτόβουλα.

    Το ίδιο και η «δικαιοσύνη» Θα έπρεπε ήδη εδώ και καιρό να έχει διερευνηθεί το ποιόν της Χ.Α. και των προσώπων που απαρτίζουν τον κεντρικό της πυρήνα.

    Αν είναι ιδεολόγοι ή εάν π.χ. είναι λαθρέμποροι, έμποροι ναρκωτικών, έμποροι λευκής σαρκός (κοινώς «νταβατζήδες»), μπράβοι, μαφιόζοι, αν σχετίζονται με παράνομο τζόγο, με αφαίρεση ανθρώπινων οργάνων κ.α.

    Θα έπρεπε επίσης να έχει διερευνηθεί ο μηχανισμός χρηματοδότησής της, αν είναι παράνομος ή όχι και από πού προέρχεται, γιατί 100 και πλέον κομματικά γραφεία σε όλη την χώρα, παράλληλα με ρατσιστικά συσσίτια και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν μεγάλο κόστος και δεν είναι καθόλου φυσιολογικό για ένα μόρφωμα μηδενικής μέχρι πρότινος απήχησης.

    Θα έπρεπε να έχει διερευνηθεί, εάν υπάρχει οικονομική ενίσχυση από κεφαλαιούχους της ολιγαρχίας, π.χ. εφοπλιστές, τραπεζίτες, απόγονους μαυραγοριτών, αρχιλαθρέμπορους της Μεσογείου και άλλους τινές που συγκροτούν την ολιγαρχία εντός και εκτός της χώρας, όπως και η χρηματοδότηση από ξένα κράτη και κέντρα συμφερόντων.

    Δεν είναι δυνατόν παρακρατικοί χρυσαυγίτες να επιχειρούν από κοινού με τα ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών και κανείς να μην τους συλλαμβάνει.

    Η παρουσία τους και μόνο καταδεικνύει την γελοιότητα του κράτους–παρακράτους που έστησαν οι ολιγάρχες (φασίστες και ναζιστές οι περισσότεροι), αν και με την ίδια γελοιότητα γνωστοί φασίστες των Μ.Μ.Ε. μπορεί να την χαρακτηρίσουν ως θεμιτή «ιδιωτική πρωτοβουλία» !

    Η μη τήρηση των υποχρεώσεων αυτών απέναντι στον ελληνικό λαό καθιστά τους κυβερνώντες και έκθετους σε διώξεις και αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία και σχέση τους με το μόρφωμα της Χ.Α. και την σχέση – εξάρτησή τους από τα ιδία αφεντικά του κράτους–παρακράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση