GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΩΡΟΥ! (VIDEO)

Όπως σας είπαμε και νωρίτερα από το apospasma.gr σε κλειστό κύκλο και παρουσία όλης της βασιλικής οικογένειας γίνεται η βάφτιση του γιού...

Όπως σας είπαμε και νωρίτερα από το apospasma.gr σε κλειστό κύκλο και παρουσία όλης της βασιλικής οικογένειας γίνεται η βάφτιση του γιού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton!



Οι περίπου 60 καλεσμένοι έφτασαν στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού «St. James», στο Λονδίνο, έξω από το οποίο έχει συγκεντρωθεί κόσμος.

Ο George Alexander Louis θα βαφτιστεί στην 172 ετών κολυμπήθρα «Lily Font», όπως ο παππούς και ο πατέρας του, με αγιασμένο νερό από τον Ιορδάνη ποταμό.

Στη συνέχεια θα φορέσει έναν λευκό δαντελένιο χιτώνα, πιστό αντίγραφο του χιτώνα που φορούν όλα τα βασιλικά μωρά από το 1841.


Μετά την τελετη, ο παππούς του βρέφους, ο πρίγκιπας Κάρολος, θα παραθέσει τσάι στο Clarence House, ενώ οι καλεσμένοι θα γευτούν τον τελευταίο όροφο από την γαμήλια τούρτα του William και της Kate, όπως προστάζει η παράδοση!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση