GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: «Ο λαός να απομονώσει την Χρυσή Αυγή» [Video]

-Χαρακτήρισε εγκληματικό και δολοφονικό μόρφωμα την Χρυσή Αυγή... Την ανάγκη να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή από τον ίδιο τον Ελληνικό λ...


-Χαρακτήρισε εγκληματικό και δολοφονικό μόρφωμα την Χρυσή Αυγή...
Την ανάγκη να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή της Ξάνθης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος πρόκειται για ένα «δολοφονικό» μόρφωμα το οποίο έθρεψαν οι πολιτικές τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και γενικότερα το κλίμα απαξίωσης του ευρύτερου πολιτικού συστήματος της χώρας, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως η Χ.Α. «είναι γέννημα θρέμα του αστικού πολιτικού συστήματος».

«Είναι πολύ επικίνδυνη αυτή η θεωρία των δύο άκρων η οποία ξεκίνησε από την Ε.Ε. και χώρες κράτη-μέλη αυτής και τη συνεχίζει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση η οποία στοχεύει στο να βάλει στο ίδιο κάδρο τους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων που έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν και να αγωνίζονται με όλες τις μορφές, και με δυναμικές μορφές πάλης, με τη Χρυσή Αυγή, αυτό το ναζιστικό, δολοφονικό και εγκληματικό μόρφωμα που εμφανίστηκε στην Ελληνική κοινωνία κα είναι γέννημα θρέμμα του ίδιου του αστικού πολιτικού συστήματος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος, εξηγώντας πως «το ΚΚΕ με όλους τους τρόπους θα συνεχίσει να ενημερώνει και να διαφωτίζει τον ελληνικό λαό, ώστε να απομονώσει ο ίδιος ο λαός τη Χρυσή Αυγή και βεβαίως να μην υπάρξει καμία ταύτιση ή ανοχή σε απόψεις περί δύο άκρων».

Όπως συμπλήρωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ «τεράστια ευθύνη έχει η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το ότι τόσα χρόνια ανέχτηκαν αυτό το εγκληματικό μόρφωμα και ως έναν βαθμό το αξιοποίησαν για δικούς τους λόγους. Ακολούθησαν μια πολιτική για τους μετανάστες που έδινε λαβή σε αυτό το μόρφωμα», τονίζοντας ωστόσο πως και κόμματα της αντιπολίτευσης «έβαζαν νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής για να δέσει η θεωρία των δύο άκρων».

thrakitoday.com

2 σχόλια

  1. Μιλάνε και τα δεκανίκια του συστήματος, οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες.
    Πραγματικά αν το δεις με χιούμορ η Ελλάδα είναι όντως φρενοκομείο γεμάτο όχι τρελούς αλλά απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μιλαει το κομμα που το καταστατικο τους λεει για αλαγη του πολιτευματος με καθε τροπο ακομα και με την βια, και μετα μας φταιει το αλλο ακρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση