GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μπαρούτι" στις "Λιμνες". Αποφασισμένοι οι διαμαρτυρόμενοι ενισχύουν το μπλόκο [video]

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους για να μην γίνει σκουπιδότοπος στην θέση "λίμνες" και να μην εγκατασταθε...


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους για να μην γίνει σκουπιδότοπος στην θέση "λίμνες" και να μην εγκατασταθεί εκεί ο δεματοποιητής, είναι οι κάτοικοι των διπλανών χωριών.
Ενισχύουν συνεχώς το μπλόκο και νέα άτομα ακόμα και ομάδες ατόμων καταφθάνουν στο σημείο διαμαρτυρίας με κάθε μέσο. Με αυτοκίνητα, με μηχανάκια, με μηχανάκια ακόμα και με αγροτικά με γεμάτα κόσμο καρότσες.
Άτομα κάθε ηλικίας και φύλου παραμένουν στο μπλόκο.
Δηλώνουν αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση. Δεν μπορεί, λένε, να παίρνονται αποφάσεις να γίνει σκουπιδότοπος ένας χώρος μέσα στο δάσος και μόλις λίγα μέτρα απο τον ποταμό.
Δεν μπορεί στο ποτάμι που περνά δίπλα στα σπίτια μας να πέφτουν τα ζουμιά από τα σκουπίδια.
Δεν μπορεί να μιλούν για τουριστική αναβάθμιση και τα τουριστικά λεοφορεία που πηγαίνουν απο Επικούρειο - Κρέστενα - Αρχαία Ολυμπία να περνούς λίγα μέτρα από τον σκουπιδότοπο και τις δεματοποιημένες μπάλες.
Δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στο μπλόκο μέχρι τελικής δικαίωσής τους που είναι η αλλαγή του χώρου εγκατάστασης του δεματοποιητή και του προσωρινού έστω σκουπιδότοπου.
iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση