GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλέζος: "Στυγνοί εγκληματίες όσοι λάτρευαν τα Waffen SS"

Συγκλονισμένος από τα ευρήματα στο σπίτι του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζ...


Συγκλονισμένος από τα ευρήματα στο σπίτι του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
Ο κ. Γλέζος τόνισε στην Ελευθεροτυπία ότι ξύπνησαν οι μνήμες με τις σημαίες που βρέθηκαν στο σπίτι του κ. Παππά και που έγραφαν τη φράση Waffen SS.

"Τα Waffen SS ήταν τάγματα που αποτελούνταν από εθελοντές εγκληματίες. Συχνότατα Έλληνες δωσίλογοι, έρχονταν στη φυλακή και ζητούσαν εθελοντές για τους γερμανοτσολιάδες, αλλά και τα Waffen SS προσφέροντας αποφυλάκιση σε όσους φορούσαν τη μισητή στολή", είπε ο κ. Γλέζος και συνέχισε:

"Ήταν στυγνοί εγκληματίες, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον εχθρό εξολοθρεύοντας Έλληνες πατριώτες. Γι' αυτό και η λατρεία του Χρήστου Παππά προς τα Waffen SS, δείχνει και την ποιότητα της ψυχής του".
nooz.gr

1 σχόλιο

  1. Αυτοι, στυλ Ρουπακια, θελουν να... κυβερνησουν την ελλαδα!
    Αντρες-μουνια
    χειροτεροι και απο γκεη!
    Τουλαχιστον οι πουστηδες ομολογουν οτι γαμιουνται γιατι ετσι γουσταρουν, ενω ετουτοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ οτν εαυτο τους οταν δουν τα σκουρα και φερνονται σαν τις πουτανες!
    Αντρες χωρις αρχιδια
    μουνια του πεζοδρομιου
    σκατα για λιπασμα...

    Ενας ΑΝΤΡΑΣ θα εκανε το αυτονοητο:
    Θα ζηταγε ΣΥΓΝΩΜΗ για το φονικο απο την ΜΑΝΑ του πρωτα-πρωτα, απο τον κοσμο επειτα και απο το κομα τελευταια λεγοντας οτι το εκανε επανω στην μαλακια του και θα ζητουσε την επιεικια μας για το συμβαν.

    Ελπιζω ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ κοσμος που τους ψηφισε να ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ και να καταλαβει τι μεγα ΛΑΘΟΣ εκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση