GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κάθειρξη 10 ετών καταδικάστηκε μέλος των Anonymous

Ένας χάκερ από το Σικάγο, ο οποίος συνδέεται με την οργάνωση Anonymous, καταδικάστηκε σήμερα στις ΗΠΑ σε... κάθειρξη 10 ετών για ηλε...


Ένας χάκερ από το Σικάγο, ο οποίος συνδέεται με την οργάνωση Anonymous, καταδικάστηκε σήμερα στις ΗΠΑ σε... κάθειρξη 10 ετών για ηλεκτρονικές επιθέσεις που κατηγορήθηκε ότι διέπραξε σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας παγκόσμιας εταιρείας παροχής πληροφοριών.

Στον 28χρονο Τζέρεμι Χάμοντ επιβλήθηκε η ποινή αυτή κάθειρξης μετά την παραδοχή του τον Μάιο ότι «εισέβαλε» στην εταιρεία Strategic Forecasting Inc, ή Stratfor, τον Δεκέμβριο του 2011, σε μια ενέργειά του στην οποία οδηγήθηκε, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, λόγω των ανησυχιών του για τον ρόλο των ιδιωτικών εταιρειών στην συγκέντρωση πληροφοριών εντός των ΗΠΑ και στο εξωτερικό.

Η εισαγγελία είχε υποστηρίξει ότι η «εισβολή» του στην Stratfor, η οποία εδρεύει στο Όστιν του Τέξας, είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή των αριθμών 60.000 πιστωτικών καρτών και των στοιχείων 860.000 πελατών, τα οποία αναρτήθηκαν στην συνέχεια στο Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση