GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 πράγματα για να κάνεις πριν... παντρευτείς!

Τα must της εργένισσας που πρέπει να έχεις πάθει και μάθει... Σε έπιασε η καούρα να τον χορέψεις το χορό του Ησαΐα! Όχι ότι έχει να κάνει...

Τα must της εργένισσας που πρέπει να έχεις πάθει και μάθει...

Σε έπιασε η καούρα να τον χορέψεις το χορό του Ησαΐα! Όχι ότι έχει να κάνει με το βιολογικό σου ρολόι ή επειδή παντρεύτηκαν οι κολλητές ή επειδή βρήκες τον κατάλληλο. Έτσι, σε έπιασε η μανία του γάμου. Προτού το κάνεις το βήμα και έχεις δεν έχεις υποψήφιο γαμπρό στο πλευρό σου , μάθε ποιά είναι τα 10 must της εργένισσας που πρέπει να έχεις πάθει και μάθει.

Τι πρέπει να έχεις κάνει μέχρι να παντρευτείς;

1. Μάθε να μαγειρεύεις!

Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει αλλά και ''ο έρωτας περνάει από το στομάχι''! Οπότε, καλό είναι στην εργένικη φάση σου να φροντίσεις να μην πετάξεις μια περιουσία στα ντελιβεράδικα αλλά τουναντίν να δοκιμάζεις καθημερινά συνταγούλες. Και γλυκά και καυτερά και γιαπωνέζικα και μεξικάνικα. Μέχρι να φτάσεις να το βάλεις το στεφάνι, θα έχει γίνει η μαγειρική παιχνίδι κι όχι χαλκάς στο λαιμό σου

2. Αντιμετώπισε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους σου.

Θα πεις δεν μπορώ να το κάνω αυτό κι αργότερα; Μπορείς αλλά ο γάμος από μόνος του είναι ένα τεστ για τους μεγαλύτερους φόβους σου, που πρέπει να μοιραστείς με το άλλο-υποτίθεται-μισό σου. Οπότε, κάνε μια πρόβα φόβου και τρόμου και πάρε πρωτοβουλία: μίλησε δημοσίως για κάποιο θέμα, πιάσε μια ταραντούλα, κάνε skydiving. Κάνε κάτι....

3. Φάε σαν γουρούνα- δίχως αύριο!

Όχι, όταν θα κάθεσαι στον καναπέ με τον αντρούλη, και θα βλέπετε μαζί τη Στικούδη να χορεύει στο Dancing, δεν μπορείς να τρως μια γαβάθα παγωτό ή δέκα σακουλάκια πατατάκια. Κάν'το εργένισσα στο σπίτι με πιτζάμα, σκισμένη κάλτσα και το μολύβι ξεβαμμένο κάτω από το μάτι.

4. Στόχευσε στην εκπαίδευση- εξειδίκευσή σου:

Αν θέλεις να πάρεις ένα πτυχίο/μεταπτυχιακό, να μάθεις μια επιπλέον ξένη γλώσσα, να κάνεις σεμινάρια για παρασκευή κεριού, να δεις πως μπορείς να κεντάς ή να πλέκεις, να γίνεις δασκάλα zumba, κάν΄το σήμερα, δίχως υποχρεώσεις. Την ημέρα που θα παντρευτείς θα υπάρχουν κι άλλες υποχρεώσεις στο βωμό των οποίων θα πρέπει να θυσιάσεις την μικρή εκπαιδευτική σου απόλαυση.

5. Κάνε ένα ανούσιο ξενύχτι:

Δοκίμασε τον εαυτό σου στην φάση αυτή που δεν πρέπει να δώσεις λογαριασμό σε κανένα γιατί ξενυχτάς κάνοντας μαραθώνιο Sex and the City ή πίνοντας σφηνάκια μέχρι τις 5 το πρωί!

6. Μίλα στο τηλέφωνο με τις κολλητές/ τη μάνα με τις ώρες!!!!!

Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο αντρικό φύλο δεν θα καταλάβει ποτέ και σε καμία ήπειρο τι τραβάει το αυτί μας στο ακουστικό. Τώρα που είσαι single, μίλα για ώρες στο τηλέφωνο για το μοδάτο σχήμα νυχιού -αμύγδαλο και γιατί η τούλα χώρισε τον τούλη. Έτσι, γιατί γουστάρεις και μπορείς.

7. Αποφάσισε πως νιώθεις για τα παιδιά.

Πόσο μεγάλη θα είναι η οικογένεια που θα ήθελες να κάνεις; Πώς θέλεις να μεγαλώσεις τα παιδιά σου αύριο, σε ποιά θρησκεία θα ήθελες να πιστεύουν; Ερωτήματα που μοιάζουν τόσο απλά αλλά δεν είναι.

8. Φλέρταρε:

Όχι, σαν παντρεμένη το απλό φλερτ μπορεί να παρεξηγηθεί από οποιονδήποτε. Ελεύθερη κι ωραία όμως, μπορείς να φλερτάρεις κομψά και στυλάτα!

9. Γλέντησε τη μοναξιά σου:

Σίγουρα κάθε κορίτσι περιμένει τον πρίγκιπα. Ναι, έχεις δίκιο δεν θέλεις να ξαναπεράσεις μια χυλόπιτα, ένα ν έρωτα ανεκπλήρωτο, έναν έρωτα φονιά που σε θέρισε αλλά ακόμα κι αυτές, είναι εμπειρίες που θα σε κάνουν να εκτιμήσεις τον ένα και μοναδικό που θα κάνεις άντρα σου.

10. Γνώρισε εσένα:

Πως θα μάθεις έναν άλλο άνθρωπο, πως θα ζήσεις με έναν ακόμα άνθρωπο, αν δεν ξέρεις εσύ η ίδια ποια είσαι, που πας, ποια είναι τα θέλω σου.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση