GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΠ | “Από Δευτέρα” 11 Νοεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα

Με βάση απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των καθηγητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου , την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 θα ξεκινήσουν τα...

Με βάση απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των καθηγητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα προκειμένου να μην χαθεί το χειμερινό εξάμηνο για τους φοιτητές.

Ωστόσο οι διοικητικοί υπάλληλοι συνεδριάζουν την ερχόμενη Παρασκευή για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Σε ανακοίνωση, υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Δημήτρη Μπερσιμά, το Συμβούλιο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) επιρρίπτει ευθύνες στον Θ. Πελεγρίνη για την κρίση που αντιμετωπίζει το ίδρυμα από την οποία, όπως αναφέρεται, κινδυνεύει να βγει πολλαπλώς ζημιωμένο.

Η ανακοίνωση επισημαίνει πως:

«Κινδυνεύουν πολύ σοβαρά η εκπαιδευτική και ερευνητική λειτουργία του Ιδρύματος, το κύρος και το συμφέρον του Πανεπιστημίου στην Ελλάδα και διεθνώς με την αθέτηση συμβατικών του υποχρεώσεων (αθέτηση υποχρεώσεων ως προς τους φοιτητές Erasmus, αδυναμία καταβολής κάθε είδους ληξιπρόθεσμης οφειλής και πληρωμής πιστωτών, καταβολής χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής σε εταίρους ευρωπαϊκών προγραμμάτων, αδυναμία περίπτωσης διαγωνισμών, κ.α.)».

Περιμένουμε εν τέλει εμείς και την ανακοίνωση των διοικητικών υπαλλήλων την Παρασκευή.


Read more: http://www.neolaia.gr/2013/11/05/emp-11-noemvriou-ksekinoun-mathimata/#ixzz2jrI9X1lH

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση