GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Άστεγος ζει εδώ και 13 χρόνια στον τάφο του καλύτερού του φίλου

Ήταν πρώην χρηματιστής που χρεοκόπησε και βρήκε καταφύγιο στο νεκροταφείο Τα τελευταία 13 χρόνια ο 47χρονος Φάμπιο Μπεράλντο Ριγκόλ από...

Ήταν πρώην χρηματιστής που χρεοκόπησε και βρήκε καταφύγιο στο νεκροταφείο

Τα τελευταία 13 χρόνια ο 47χρονος Φάμπιο Μπεράλντο Ριγκόλ από τη Βραζιλία έχει μετατρέψει σε σπίτι του τον τάφο του αγαπημένου του φίλου...

Ζει και κοιμάται δίπλα στον σκελετό του συμπατριώτη του καθώς ο ίδιος είναι άστεγος και προτίμησε από το να μένει στον δρόμο, να ξαπλώνει στο χώμα και τα οστά του φίλου του.

Όπως μάλιστα δηλώνει ο ίδιος, ζήτησε την άδεια του νεκρού για να κοιμάται στον πλευρό του και ο πρώτος... του την έδωσε καθώς υπήρχε αρκετός χώρος και για τους δυο.

Ο Φάμπιο ήταν ένας επιτυχημένος τραπεζίτης που πριν από 15 χρόνια χρεοκόπησε και από τότε ζει μέσα σε απόλυτη ένδεια.

Η μόνη στιγμή της μέρας που εγκαταλείπει τον τάφο είναι για να πάει στην γειτονική πόλη της Σάντα Ιζαμπέλ για να ζητιανέψει λίγο φαγητό.

«Φοβάμαι περισσότερο τους ζωντανούς παρά τους νεκρούς. Δεν έχω δει ποτέ μου φάντασμα. Εδώ έχει πολύ ησυχία κάποιες φορές αλλά έτσι και αλλιώς δεν είμαι καλός ομιλητής. Δεν τα πάω καλά με τους ανθρώπους».

Ο ίδιος περιγράφει το πώς κατάληξε από χρηματιστής να ζει σε έναν τάφο.

« Έχασα το σπίτι μου και έπρεπε να φύγω. Κατέληξα στους δρόμους. Θυμάμαι ήταν ένα βράδυ που έβρεχε πολύ. Δεν ξέρω πως αλλά ξύπνησα μέσα στο νεκροταφείο».

Αν και έχει βρει καταφύγιο δίπλα στον αγαπημένο του φίλο, όπως τονίζει δεν σκοπεύει να μείνει για πάντα εκεί.

«Θέλω να φύγω από εδώ μια μέρα ζωντανός. Θέλω να αποκτήσω και πάλι το δικό μου σπίτι, με το δικό μου κρεβάτι και το μπάνιο. Θέλω να επιστρέψω στην δουλειά, να έχω και πάλι μια ευκαιρία. Η ζωή μου δεν τελείωσε ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση