GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψαν εξαρτήματα αξίας 15.000 ευρώ από κονσερβοποιία στη Βέροια

Συνελήφθη χθες μεσημβρινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας άντρας 50 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊό...


Συνελήφθη χθες μεσημβρινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας άντρας 50 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται να συλληφθεί επιπλέον ένας ημεδαπός ηλικίας 37 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Αρχικά, προηγήθηκε καταγγελία από νόμιμο εκπρόσωπο εταιρείας κονσερβοποιίας, ότι άγνωστοι δράστες βραδινές ώρες της 21/22.11.2013, στη Βέροια Ημαθίας, αφού έκοψαν την συρμάτινη περίφραξη των εγκαταστάσεων της εταιρείας, εισήλθαν σε αυτήν και αφαίρεσαν τέσσερα εξειδικευμένα μπρούτζινα εξαρτήματα από μηχανές κοπής κύβων ροδάκινων, μία ηλεκτρόλυση και ένα επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό δράπανο συνολικής αξίας περίπου 15.700 ευρώ.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα εταιρείας ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων 50χρονου στη Βέροια Ημαθίας, βρέθηκαν τα τέσσερα προαναφερόμενα εξειδικευμένα μπρούτζινα εξαρτήματα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ανωτέρω εξαρτήματα τα διέθεσε στην προαναφερόμενη εταιρεία ανακύκλωσης, πρωινές ώρες της 22.11.2013, έναντι του ποσού των 140,74 ευρώ, ένας 37χρονος, ο οποίος αναζητείται.

Τα ανευρεθέντα εξαρτήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση