GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εβγαλε την παρθενιά της στο σφυρί…δύο φορές για 1.500.000$. Πονηρή η γυμνή φοιτήτρια

Πριν από λίγο καιρό, μια Βραζιλιάνα φοιτήτρια κατάφερε να πουλήσει την παρθενιά της σε μια ειδική διαδικτυακή δημοπρασία, που προσέλκυσε ...

Πριν από λίγο καιρό, μια Βραζιλιάνα φοιτήτρια κατάφερε να πουλήσει την παρθενιά της σε μια ειδική διαδικτυακή δημοπρασία, που προσέλκυσε ενδιαφερόμενους απ’ όλον τον κόσμο. Το πρότζεκτ συνδέθηκε με ένα ντοκιμαντέρ που θα γύριζε Αυστραλός σκηνοθέτης.

Ο νικητής ήταν ένας Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος που αποφάσισε να δώσει το αστρονομικό ποσό των 780.000 δολαρίων για να πάρει το έπαθλο, δηλαδή να σπάσει τον υμένα της Καταρίνα Μιλιορίνι.

Η είδηση είχε κάνει το γύρο του κόσμου και όλοι ανέμεναν την συνέχεια. Όμως η πονηρή Βραζιλιάνα, όταν διαπίστωσε ότι το εγχείρημά της να πουλήσει ο,τι πολυτιμότερο είχε κάποτε μια γυναίκα, γνώρισε τέτοια ανταπόκριση αποφάσισε να μην πιαστεί κορόιδο.

Πήρε την υπόθεση στα χέρια της, άφησε τον Τάπωνα στα κρύα του λουτρού πριν καν δοκιμάσει αυτό που ήταν διατεθειμένος να πληρώσει και έβγαλε την παρθενιά της στο σφυρί, σε δικό της site αυτήν την φορά.

Επισήμως δήλωσε ότι όντως γνώρισε τον νικητή αλλά το πρόσωπο δεν ταίριαζε με την περιγραφή που της είχαν δώσει και έτσι έγινε καχύποπτη και αποφάσισε να μην προχωρήσει.

Η νυν δημοπρασία θα συνεχιστεί μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου και ο στόχος είναι βέβαια, να πιάσει το διπλάσιο ποσό σε σχέση με αυτό που της προσέφερε ο Ιάπωνας, δηλαδή να φτάσει ως και 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Στο μεταξύ, οι δικαστικές αρχές της Βραζιλίας είναι σε επιφυλακή καθώς θεωρείται ότι η σχέση ανάμεσα στην Μιλιορίνι και τον επίδοξο εραστή θα είναι μια πληρωμένη υπηρεσία που μπορεί να συνδέεται με ποινικώς κολάσιμα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση