GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Εντοπίστηκαν τα οστά τριών Τουρκοκύπριων αγνοουμένων από το 1974

Τα οστά τριών Τουρκοκυπρίων, η τύχη των οποίων αγνοείτο από το 1974, εντόπισε ομάδα της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοουμένου...


Τα οστά τριών Τουρκοκυπρίων, η τύχη των οποίων αγνοείτο από το 1974, εντόπισε ομάδα της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοουμένους σε τάφο στο τουρκοκυπριακό κοιμητήριο της πόλης Χρυσοχούς στην Πάφο.
Οι Τουρκοκύπριοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, εκτιμάται ότι σκοτώθηκαν στις 22 Ιουλίου, στη διάρκεια αιματηρών μαχών κοντά στο πρώην τουρκικό λύκειο στην πόλη Χρυσοχούς και τάφηκαν πρόχειρα από άλλους Τουρκοκυπρίους, που είχαν οχυρωθεί στο θύλακα της περιοχής.
Η ταυτοποίηση των λειψάνων θα γίνει στα εργαστήρια της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοουμένους στη Λευκωσία.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Έκαναν 30 χρόνια για να βρουν τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, δεν έχουν εξιχνιάσει τόσες τρομοκρατικές οργανώσεις και δολοφονίες ( Μαρφίν, Γκιόλα ) κλπ, και τώρα έχουν την εν ψυχρώ δολοφονία 2 νέων ( άσχετα αν διαφωνεί κανείς εντελώς με το κόμμα τους ή με την ιδεολογία τους )! Και κανένας δεν θα παραιτηθεί ; Κανείς δεν έχει ευθύνες ; Ποιοι θεωρούσαν όλα τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χ.Α ως "εγκληματική οργάνωση" και τους στοχοποίησαν στα μάτια των γνωστών-αγνώστων ; Σήμερα κιόλας θα πρέπει κυβέρνηση και Υπουργός να παραιτηθούν και να πάμε σε πρόωρες εκλογές. Μέσα σε τέτοιο φορομπηχτικό κλίμα και σε κλίμα έντασης-πίεσης προς την Ελληνική Κοινωνία, ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει τη λύση, οδηγώντας σε μονοψήφια νούμερα την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση