GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

19χρονη με ναρκωτικά και οπλισμένη με σιδερογροθιά!

Πολύ… ζόρικη ήταν η νεαρή κοπέλα που έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Νάουσας οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι είχε...



Πολύ… ζόρικη ήταν η νεαρή κοπέλα που έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Νάουσας οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι είχε πάρε- δώσε με διακινητές ναρκωτικών, αφού κυκλοφορούσε στους δρόμους του χωριού της στην Ημαθία οπλισμένη με… σιδερογροθιά!
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο την 19χρονη ύποπτη και, εκτός από το ασυνήθιστο για γυναίκα όπλα, ανακάλυψαν στην κατοχή της μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,8 γραμμαρίων και έξι ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή που δεν διέθετε. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών και της παράνομης οπλοκατοχής.
*** Ένα μικρό οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός 62χρονου και των δίδυμων 36χρονων γιων του στη Σητεία, όπου έκαναν έρευνα. Συγκεκριμένα, κατέσχεσαν ένα περίστροφο, ένα αεροβόλο περίστροφο, ένα κυνηγετικό όπλο, 66 κροτίδες, δύο ξιφολόγχες με λάμες μήκους 30 εκατοστών και ένα σπαθί με λάμα μήκους 95 εκατοστών και τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου που τους άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση