GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν προσμετρά προς το παρόν τις 2.000 απολύσεις από την ΕΡΤ η Τρόικα

Με το κλιμάκιο της τρόικας συναντήθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αιχμή τις 4.000 απολύσεις που πρέπει...

Με το κλιμάκιο της τρόικας συναντήθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αιχμή τις 4.000 απολύσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός του 2013.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποδέχονται τον αριθμό των 2.000 απολύσεων που παρουσιάζει η κυβέρνηση από το «κλείσιμο» της ΕΡΤ, καθώς ζητούν τον σχεδιασμό προσλήψεων για τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα προκειμένου να καταλήξουν στον τελικό αριθμό των οριστικών απομακρύνσεων.

Παράλληλα, τα υπουργεία δεν έχουν ακόμα αποστείλει στοιχεία για τη μείωση προσωπικού στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που επιβλέπουν ούτως ώστε να παρουσιαστεί αναλυτικά το σχέδιο των 4.000 απολύσεων για το 2013.

Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση