GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 29χρονος για ληστεία

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 10-11-2013 στον Ταύρο, από δύο...Ειδικούς Φρουρούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Δ.Ε.Λ.Τ.Α.), που βρίσκονταν ...


Συνελήφθη βραδινές ώρες της 10-11-2013 στον Ταύρο, από δύο...Ειδικούς Φρουρούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Δ.Ε.Λ.Τ.Α.), που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, 29χρονος ημεδαπός, για ληστεία.

Συγκεκριμένα το βράδυ της 10-11-2013 στον Ταύρο, ο 29χρονος επιβαίνων σε ποδήλατο πλησίασε 32χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αλβανίας και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε την τσάντα. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τους δύο (2) Ειδικούς Φρουρούς οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκε η αφαιρεθείσα τσάντα της παθούσας, η οποία περιείχε χρήματα και διάφορα προσωπικά είδη και έγγραφα.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Πετραλώνων και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

5 σχόλια

  1. Η άθλια φορομπηχτική πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε συνδυασμό με την άνανδρη δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών κατάφεραν να ανεβάσουν δημοσκοπικά ακόμα περισσότερο την Χ.Α.

    Πλησιάζει Πολυτεχνείο και ο κόσμος, στα καφενεία και στις παρέες, λοιδωρεί κάποιους από τους πρωταγωνιστές του ηρωικού Πολυτεχνείου που βολεύτηκαν και πλούτισαν και μπήκαν σε καρέκλες και οδήγησαν τη χώρα στη πτώχευση και τον ελληνικό λαό σε εξαθλίωση.Και, δυστυχώς, τους συγκρίνει με τους χουντικούς και λένε ότι αυτοί πέθαναν πάμφωτοι, ενώ οι κάποιοι "δημοκράτες" έχουν εκατομμύρια σε φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού από τη λεηλασία των ταμείων, του Δημοσίου χρήματος, του Χρηματιστηρίου, της Ε.Ε και των διαφόρων έργων.

    2 εκ. άνεργοι
    5.000 αυτοκτονίες
    4 εκ. άνθρωποι με μισθούς ή συντάξεις πείνας με άθλια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
    200.000 μετανάστες στο εξωτερικό.
    Ανελέητοι διπλοί και τριπλοί φόροι, χαράτσια και τέλη στην ακίνητη περιουσία του Ελληνικού λαού, χειρότεροι της Τουρκοκρατίας.
    50 χρόνια μνημόνιο και εξαθλίωση και υποταγή, από ανθρώπους που φώναζαν στο Πολυτεχνείο για "εθνική ανεξαρτησία", "ελευθερία"!

    Και ο ελληνικός λαός, και η νεολαία, αποχαυνωμένοι αμφότεροι από το χαζοκούτι και την αδιαφορία δεν μπορούν ούτε αντίσταση να προβάλλουν, ούτε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, τώρα που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους κάνουν σκλάβους, γυρνώντας μας στον Μεσαίωνα, με την εξαφάνιση της μεσαίας αστικής τάξης. Οι "αγανακτισμένοι" εξαφανίστηκαν, ο καθένας για την "πάρτη" του, κανένας δεν αντιδρά, περιμένοντας το μοιραίο.

    Αν υπήρχε διάθεση, αυτό το τριήμερο θα έπρεπε να είναι 100.000 - 200.000 άνθρωποι μέσα κι έξω από το Πολυτεχνείο και να διαμαρτύρονται κατά της συγκυβέρνησης. Που είναι οι άνεργοι ; Που είναι οι συμβασιούχοι ; Που είναι οι απολυμένοι ; Που είναι αυτοί της διαθεσιμότητας ; Που είναι οι εκπαιδευτικοί ; Που είναι οι φοιτητές και οι νέοι ; Που είναι νέοι ηγέτες ( όχι πολιτικάντηδες ) να κατεβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ;

    Η συσσωρευμένη οργή θα εκφραστεί δυνατά στις κάλπες ( δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές, εθνικές ), όπου ο Σύριζα θα πιάσει 30% και άνω, η Χ.Α 20%, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ πάνω από 10%, καταγκρεμίζοντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και όλα τα φιλομνημονιακά αποκόμματα της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προκήρυξη των δολοφόνων των 2 Χρυσαυγιτών δείχνει ότι είναι εντελώς βλάκες και ηλίθιοι. Πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο με τη δολοφονία των 2 νέων. Αύξησαν τα ποσοστά και την αποδοχή της Χ.Α στη κοινή γνώμη ( που προφανώς είναι μεγαλύτερα λόγω του φόβου να απαντήσουν σε τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις ότι θα την ψηφίσουν ). Η φορολογική πολιτική ( χαράτσια, έκτακτες εισφορές, υψηλή φορολογική κλίμακα, κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά, κατάργηση δώρων Χριστουγέννων, πετρέλαιο θέρμανσης κλπ ) του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σε συνδυασμό με την "στοχοποίηση" της Χ.Α και τη δολοφονία των 2 μελών της, αυτά είναι που προκαλούν την εκλογική της άνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που σφετερίστηκαν το Πολυτεχνείο και την εξουσία για να πλουτίσουν και συνέβαλαν εν πολλοίς στη σημερινή χρεωκοπία κι εμείς συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε είναι το ένα σκέλος της απορίας.Το άλλο είναι: αυτά τα 2 εκατ. άνεργοι(ή έστω οι μισοί) γιατί δεν κατεβαίνουν στις πορείες κατά τις απεργίες των εργαζόμενων; Τί άλλο ακόμη πρέπει να συμβεί;
    Αποβλάκωση ή σοκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια στο σαιτ sxedio-b.gr λεει πραγματικα τα πραγματα με το ονομα τους.Τωρα οσο για την απαντηση του καραπαππα δεν αξιζει καν να ασχολεισαι με αυτον τον ανθρωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση