GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολονύχτιο κυνηγητό στα νερά του Βόρειου Ιονίου κατέληξε σε σύγκρουση και στον τραυματισμό 2 Αλβανών

Σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ διαδραματίστηκαν εχτές το βράδυ, στα νερά του Βόρειου Ιονίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ...


Σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ διαδραματίστηκαν εχτές το βράδυ, στα νερά του Βόρειου Ιονίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr , λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σκάφος του λιμεναρχείου Κέρκυρας το οποίο πραγματοποιούσε περιπολία στο βόρειο τμήμα του νησιού, κοντά στους Οθωνούς, εντόπισε ύποπτο σκάφος να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.
Αμέσως δόθηκε σήμα στο ύποπτο σκάφος για έλεγχο, όμως ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε στο σκοτάδι και τη βροχή που όλο το βράδυ έπεφτε στην περιοχή.
Άντρες του λιμεναρχείου Κέρκυρας ξεκίνησαν την καταδίωξη του 9μετρου σκάφους.
Οι ύποπτοι, εκμεταλλευόμενοι τόσο το σκοτάδι και τις κακές καιρικές συνθήκες, όσο και τις δύο 300άρες μηχανές που διέθετε, αρχικά κατάφεραν και ξέφυγαν από τους διώκτες του.

Το κυνηγητό συνεχίστηκε όλο το βράδυ σε όλη την περιοχή ανάμεσα από την Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα και πρώτες πρωινές ώρες το σκάφος εντοπίστηκε ανοιχτά της Πλαταριάς.
Οι ύποπτοι, αν και είχαν στριμωχτεί, προσπάθησαν και πάλι να διαφύγουν.
Κατά την διάρκεια των επικίνδυνων ελιγμών, το σκάφος του λιμενικού εμβόλισε το ύποπτο σκάφος, με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι 2 επιβαίνοντες, Αλβανικής καταγωγής.

Στο σκάφος δεν βρέθηκε τίποτα το παράνομο και οι έμπειροι άντρες του λιμενικού, πιστεύουν πως οι δύο δράστες, οι οποίοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Φιλιατών, μετέφεραν με αυτό μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών την οποία πρόλαβαν και πέταξαν στην θάλασσα κατά την διάρκεια της καταδίωξης.
Βέβαια εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα, εν αναμονή και της ταυτοποίησης των 2 Αλβανών, αφού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για επικίνδυνους δραπέτες οι οποίοι διέφυγαν πριν 4 ημέρες από φυλακές της Αλβανίας.
Θα πρέπει να σημειώσουμε, για ακόμα μία φορά, πως οι άντρες του λιμεναρχείου επιχειρούν στα τυφλά, αφού από πέρσι τον Σεπτέμβριο, δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, το σύστημα ραντάρ VTS τόσο στο λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας όσο και στο αντίστοιχο της Κέρκυρας 892fm.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση