GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφιχτοί γλουτοί και σούπερ κοιλιακοί σε 2 λεπτά;

Ναι, αν ξέρεις το σωστό τρόπο (μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και στο γραφείο!) 1. Τόνωση Γλουτών Κάνε ένα διάλειμμα στη δουλειά...

Ναι, αν ξέρεις το σωστό τρόπο (μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και στο γραφείο!)

1. Τόνωση Γλουτών

Κάνε ένα διάλειμμα στη δουλειά και ταυτόχρονα σμίλευσε τους γλουτούς σου. Κάθισε στην άκρη της καρέκλας με τα πέλματα να κοιτούν μπροστά και ελαφρώς ανοιχτά. Χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, σήκωσε αργά τους γλουτούς 5-8 εκατοστά από την καρέκλα, κρατώντας ίσια την πλάτη. Προσπάθησε να είναι ελεγχόμενη η κίνηση όταν επανέρχεσαι στην αρχική θέση. Επανάλαβε 30 φορές, ξεκουράσου για 60 δευτερόλεπτα και κάνε ακόμη ένα σετ.


2 Σύσφιγξη Κοιλιάς

Μπορείς να τονώσεις αποτελεσματικά την κοιλιά σου την ώρα που οδηγείς ή κάθεσαι στο γραφείο. Να πώς: σφίξε και χαλάρωσε τους κοιλιακούς 20 φορές. Ξεκουράσου και κάν’ το άλλες 18 φορές. Ξεκουράσου και κάν’ το 16 φορές. Συνέχισε μέχρι να φτάσεις στις δύο.


3 Πρόσθεσε Μερικά Sprint

Αν η διαδρομή μέχρι το γραφείο είναι ασφαλής και πηγαίνεις με το ποδήλατο, πρόσθεσε ένα διάστημα 4 λεπτών για καύση λίπους. Αφού ζεσταθείς για τουλάχιστον 5 λεπτά, κάνε εναλλαγές με 30 δευτερόλεπτα sprint και 30-60 δευτερόλεπτα επαναφοράς (ποδηλασία σε κανονικό ρυθμό). Συνέχισε για άλλα 4 λεπτά. Έπειτα, συνέχισε στην υπόλοιπη διαδρομή με τον κανονικό ρυθμό σου. Αν το κάνεις αυτό δύο φορές την εβδομάδα, το σώμα σου θα επεξεργάζεται πιο αποτελεσματικά τα σάκχαρα, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt στο Εδιμβούργο, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποθηκεύσεις λιγότερα ως λίπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση