GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα 335.000 δολάρια ο πρώτος μισθός αναλυτή σε hedge fund

 Ο μέσος μισθός διαχειριστών κεφαλαίων αγγίζει τα τα 2,2 εκατ. δολάρια Σύμφωνα με την έκθεση Glocap Hedge Fund Compensation 2014 τα υψηλ...


 Ο μέσος μισθός διαχειριστών κεφαλαίων αγγίζει τα τα 2,2 εκατ. δολάρια

Σύμφωνα με την έκθεση Glocap Hedge Fund Compensation 2014 τα υψηλά πακέτα αποδοχών καταδεικνύουν την άνθηση της παγκόσμιας βιομηχανίας hedge fund, η οποία στο τέλος του τρίτου τριμήνου το 2013 βρέθηκε να διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 2,51 τρισ. δολαρίων



Στα 335.000 δολάρια ανήλθε φέτος ο μέσος εισαγωγικός μισθός αναλυτή σε μέσου μεγέθους επενδυτικό κεφάλαιο (hedge fund), σύμφωνα με την έκθεση Glocap Hedge Fund Compensation 2014 που δημοσιεύει το δίκτυο CNBC.

Όπως προκύπτει από την εξειδικευμένη έκθεση, οι αμοιβές των στελεχών των hedge funds αυξήθηκαν φέτος για τρίτο συνεχόμενο έτος με το μέσο μισθό των διαχειριστών κεφαλαίων σε μεγάλα hedge funds να αγγίζει τα 2,2 εκατ. δολάρια και τον μέσο εισαγωγικό μισθό αναλυτή να ανέρχεται στα 335.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την έκθεση Glocap Hedge Fund Compensation 2014 τα υψηλά πακέτα αποδοχών καταδεικνύουν την άνθηση της παγκόσμιας βιομηχανίας hedge fund, η οποία στο τέλος του τρίτου τριμήνου το 2013 βρέθηκε να διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 2,51 τρισ. δολαρίων.

Βάσει των συμπερασμάτων της έκθεσης τα hedge fund προχωρούν σε προσλήψεις διαχειριστών κεφαλαίων με εμπειρία στην διαχείριση χαρτοφυλακίων κατά τις περιόδους κρίσης του 2008 και του 2011, αλλά και στελεχών με ικανότητα σε υψηλές επιδόσεις χωρίς υπερέκθεση σε κινδύνους. Πάντως, υπήρξαν και παράγοντες που επέδρασαν ανασταλτικά στην περαιτέρω αύξηση των αποδοχών στον κλάδο των hedge funds όπως η μείωση των επιπέδων αποζημίωσης στον τραπεζικό κλάδο και των ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων (private equity)

tovima.gr 

1 σχόλιο

  1. OTI KAI NA ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ..ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση