GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλειώδης και ειρηνική η πορεία

Χωρίς το παραμικρό επεισόδιο ολοκληρώθηκε η πορεία για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου. Μαζική συμμετοχή του λαού με συνθήματα κατά...


Χωρίς το παραμικρό επεισόδιο ολοκληρώθηκε η πορεία για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου. Μαζική συμμετοχή του λαού με συνθήματα κατά της λιτότητας και του φασισμού
Οι διαδηλωτές φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα, συνθήματα κατά της λιτότητας. καθώς και το πάντα επίκαιρο "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία".
Καθ” όλη τη διάρκεια της πορείας, τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ αυστηρά, καθώς περίπου 6.000 αστυνομικοί βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας. Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιηθεί 147 προσαγωγές και δυο συλλήψεις.
Δείτε πώς κάλυψε λεπτό προς λεπτό την πορεία το NEWS 247
Στην πορεία συμμετείχαν τουλάχιστον 19.000 διαδηλωτές (μαζί με τα μέλη του ΠΑΜΕ) και δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο.
Μοναδικό απρόοπτο, ήταν η "γυμνή διαμαρτυρία" δύο Γάλλων, μπροστά από τους αστυνομικούς που είχαν παραταχθεί στη Βασ. Γεωργίου. Οι δύο νεαροί προσήχθησαν.
Λίγο μετά το τέλος της πορείας, σημειώθηκε μικροεπεισόδιο στα Εξάρχεια, με την αστυνομία να κάνει περιορισμένη χρήση χημικών.
Πορείες πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα και ήταν ειρηνικές, με εξαίρεση την Πάτρα, όπου σημειώθηκε ένταση μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση