GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνεργος πατέρας 4 παιδιών κρεμάστηκε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ιτέα Φωκίδας από μία ακόμη αυτοκτονία, αυτή τη φορά ενός πολύτεκνου πατέρα. Πρόκειται για έναν ...


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ιτέα Φωκίδας από μία ακόμη αυτοκτονία, αυτή τη φορά ενός πολύτεκνου πατέρα.

Πρόκειται για έναν 43χρονο, πατέρα τεσσάρων μικρών παιδιών, τον οποίο βρήκε κρεμασμένο στη βεράντα του σπιτιού του η αδελφή του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 43χρονος, που τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος, χρησιμοποίησε για να κρεμαστεί έναν ιμάντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο στην Ιτέα αυτοκτόνησε ένας 57χρονος οικογενειάρχης, ενώ προχθές κρεμάστηκε ένας 30χρονος στην Αράχωβα.

Link: sigmalive.gr

2 σχόλια

  1. Πανικός στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ( φυλλάδες και μεγκαλοκάναλα ) ! Βλέπουν ότι κανείς δεν πιστεύει τις αθλιότητές τους και αρχίζουν συκοφαντικές επιθέσεις κατά των αντιμνημονιακών κομμάτων.
    Οι άθλιοι που στήριξαν και στηρίξουν τα κόμματα της καταστροφής μας ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ ), βλέπουν να χάνουν το παιχνίδι της διανομής εξουσίας. Βλέπουν τον ελληνικό λαό να μην τους ακολουθεί. Αρκετά χρόνια ήμασταν μαριονέτες τους.Τώρα βλέπουν να καταρρέει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τρέμουν και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Ο λαός δεν ξεχνά τα διαπλεκόμενα. Θα μαυρίσει στις κάλπες τους πολιτικούς τους πάτρωνες !
    Η ιδιότυπη δικτατορία των διαπλεκομένων πρέπει να σταματήσει ! Φτάνει πια η λάσπη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ. ΘΑ ΕΠΕΒΜΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ; ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση