GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 διάσημες φωτογραφίες γίνονται selfies

Oι Κένεντι, ο Τσόρτσιλ και το πριγκιπικό ζεύγος αυτοφωτογραφίζονται To selfie, η λέξη που περιγράφει το αυτοπορτρέτο του χρήστη ο οποίος ...

Oι Κένεντι, ο Τσόρτσιλ και το πριγκιπικό ζεύγος αυτοφωτογραφίζονται

To selfie, η λέξη που περιγράφει το αυτοπορτρέτο του χρήστη ο οποίος τραβά φωτογραφία του εαυτού του και την ανεβάζει στο διαδίκτυο μέσω smartphone ή webcam, είναι η λέξη της χρονιάς που φεύγει, σύμφωνα με το Λεξικό της Οξφόρδης.

Για την εφημερίδα Cape Times στη Νότια Αφρική αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μια ευφάνταστη βραβευμένη διαφημιστική καμπάνια η οποία "έπαιξε" με πέντε θρυλικά διάσημες φωτογραφίες.

Με σλόγκαν "You can't get any closer to the news." η εφημερίδα κυκλοφόρησε τις φωτογραφίες των Κένεντι να έχουν τεντωμένο το χέρι και να αυτοφωτογραφίζονται ενώ ακολούθησαν τα selfies των Ουίνστον Τσώρτσιλ,του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον από το γάμο τους και του αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου να γιορτάζει το Νόμπελ Ειρήνης.
Magnify Image

Magnify Image

Magnify Image

Magnify Image

 Αυτή που ξεχώρισε είναι η φωτογραφία του LIFE, τραβηγμένη το 1945 στην Times Square, που έμελλε να κάνει διάσημους δύο παντελώς άγνωστους σε ένα στιγμιότυπο θρύλο.

Το selfie του ναύτη που φιλάει τη νοσοκόμα...
Magnify Image

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση