GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιαστικά πλάνα: Καρέ-καρέ η συντριβή του αεροπλάνου-τάφου 50 ανθρώπων στη Ρωσία (video)

Στη δημοσιότητα έφερε το RT το ανατριχιαστικό βίντεο από κάμερα του αεροδρομίου της Καζάν η οποία κατέγραψε καρέ καρέ την πτώση του αερο...

Στη δημοσιότητα έφερε το RT το ανατριχιαστικό βίντεο από κάμερα του αεροδρομίου της Καζάν η οποία κατέγραψε καρέ καρέ την πτώση του αεροπλάνου Μπόινγκ 737-500 της ρωσικής εταιρείας Tatarstan η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 50 επιβαίνοντες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο καταφράφεται η πτώση και η πρόσκρουση στο έδαφος του αεροσκάφους, καθώς και η έκρηξη που ακολούθησε, η οποία στη συνέχεια το τύλιξε στις φλόγες.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι Αρχές εντόπισαν τα μαύρα κουτιά του μοιραίου Μπόινγκ στον κρατήρα που δημιουργήθηκε από τη συντριβή.

Την ίδια στιγμή, ακόμα ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς λάθος του κυβερνήτη, κακή ποιότητα των καυσίμων, τεχνικό πρόβλημα, κακές καιρικές συνθήκες, μπορεί να ευθύνονται για την πτώση του Μπόινγκ.

1 σχόλιο

  1. Πανικός στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ( φυλλάδες και μεγκαλοκάναλα ) ! Βλέπουν ότι κανείς δεν πιστεύει τις αθλιότητές τους και αρχίζουν συκοφαντικές επιθέσεις κατά των αντιμνημονιακών κομμάτων.
    Οι άθλιοι που στήριξαν και στηρίξουν τα κόμματα της καταστροφής μας ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ ), βλέπουν να χάνουν το παιχνίδι της διανομής εξουσίας. Βλέπουν τον ελληνικό λαό να μην τους ακολουθεί. Αρκετά χρόνια ήμασταν μαριονέτες τους.Τώρα βλέπουν να καταρρέει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τρέμουν και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Ο λαός δεν ξεχνά τα διαπλεκόμενα. Θα μαυρίσει στις κάλπες τους πολιτικούς τους πάτρωνες !
    Η ιδιότυπη δικτατορία των διαπλεκομένων πρέπει να σταματήσει ! Φτάνει πια η λάσπη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση