GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σπίτι με τα 502.162 χριστουγεννιάτικα φωτάκια στην Αυστραλία

Καμπέρα, Αυστραλία Στόλισαν το σπίτι τους με 502.165 χριστουγεννιάτικα φωτάκια και μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες. Ο λόγος για μια οικογένεια α...

Καμπέρα, Αυστραλία
Στόλισαν το σπίτι τους με 502.165 χριστουγεννιάτικα φωτάκια και μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες. Ο λόγος για μια οικογένεια από την Αυστραλία που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια σε κατοικία.
Η οικογένεια Ρίτσαρντς είχε σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για πρώτη φορά το 2011 με 331.038 φωτάκια, αλλά την επόμενη χρονιά τα πρωτεία πήρε ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη με 346.283 χριστουγεννιάτικα φωτάκια.
«Πήρα μια εβδομάδα άδεια τον Οκτώβριο και στη συνέχεια τοποθετούσα τα φωτάκια κάθε Σαββατοκύριακο. Πάντα αγαπούσα τα Χριστούγεννα» δήλωσε ο Ντέιβιντ Ρίτσαρντς, ο πατέρας της οικογένειας.
Οι Ρίτσαρντς ανακοίνωσαν ότι θα κρατήσουν το σπίτι τους ανοιχτό στους επισκέπτες από τις 30 Νοεμβρίου και θα συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση