GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις "50 αποχρώσεις του γκρι" θέλει να παίξει η Κέιτι Χολμς

Θα αποτελέσει σίγουρα μία από τις πιο hot ταινίες του 2014. Οι "50 αποχρώσεις του γκρι", το ερωτικό best seller της συγγραφέως...

Θα αποτελέσει σίγουρα μία από τις πιο hot ταινίες του 2014. Οι "50 αποχρώσεις του γκρι", το ερωτικό best seller της συγγραφέως Ε. Λ. Τζέιμς μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και οι απανταχού θαυμάστριες του βιβλίου αδημονούν να προβληθεί, το ερχόμενο καλοκαίρι, στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Κέιτι Χολμς και για το λόγο αυτό επιθυμεί διακαώς να συμμετάσχει στο πολυαναμενόμενο προκλητικό φιλμ.
Σύμφωνα με το National Enquirer, η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ θέλει να υποδυθεί την Έλενα Λίνκολν, ερωμένη του σαδομαζοχιστή πολυεκατομμυριούχου, Κρίστιαν Γκρέι, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Τζέιμι Ντορνάν.
"Η Χολμς βλέπει αυτό τον ρόλο σαν σταθμό στην καριέρα της… Θα σοκάρει πολύ κόσμο και νομίζει ότι το Χόλιγουντ έτσι θα την προσέξει. Ξέρει ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.
Να σημειωθεί πως η υποκριτική καριέρα της 34χρονης έχει πάρει την κατιούσα, μετά το διαζύγιό της με το διάσημη ηθοποιό και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει την καριέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση