GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκινητική η συμπαράσταση, λένε οι σχολικοί φύλακες που περπάτησαν 560 χιλιόμετρα

Περπάτησαν πεζή από τη Θεσσαλονίκη έως την Αθήνα και διέσχισαν 560 χιλιόμετρα σε 24 ημέρες. Οι 12 σχολικοί φύλακες επέλεξαν να εκφρά...

Περπάτησαν πεζή από τη Θεσσαλονίκη έως την Αθήνα και διέσχισαν 560 χιλιόμετρα σε 24 ημέρες. Οι 12 σχολικοί φύλακες επέλεξαν να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Φωτογραφίες και βίντεο από αυτή την επίπονη πορεία διαμαρτυρίας παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο Εύοσμου, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης.
Ιδιαίτερα συγκινητική χαρακτήρισε τη συμπαράσταση του κόσμου, η Μαρία Λίνα, μία από τους σχολικούς φύλακες που συμμετείχε στην κινητοποίηση. Όπως επισήμανε, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από όλους τους χώρους, τους ενθάρρυναν, ή διαδήλωναν μαζί τους, ενώ με θερμά λόγια μίλησε για τη συμπαράσταση φορέων και συνδικάτων.
Όπως επισήμανε, η μεγαλύτερη νίκη που απέφερε η κινητοποίηση είναι η συσπείρωση των σχολικών φυλάκων σε πανελλαδικό επίπεδο.
Τέλος, σημείωσε ότι οι σχολικοί φύλακες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και οι συγκεκριμένες δράσεις θα αποφασιστούν μετά από διαβούλευση.
Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την πορεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το σωματείο των Σχολικών Φυλάκων ν. Θεσσαλονίκης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση