GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Τριώροφο σπίτι 7 τ.μ.!!! (ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν χωράει τίποτα! «Ξεκινήσαμε με τη λογική του... κοντέινερ να δημιουργήσουμε μια κατοικία που θα μπορούσε να...

Μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν χωράει τίποτα!
«Ξεκινήσαμε με τη λογική του... κοντέινερ να δημιουργήσουμε μια κατοικία που θα μπορούσε να προσφέρει άνεση στο χρήστη, να μπορεί να μετακινηθεί εύκολα και να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία και -το σημαντικότερο- να στέκεται όρθια», λέει ο υπεύθυνος σχεδιασμού της εταιρείας Slawik «συστήνοντας» το ασυνήθιστο Homebox.
Ένα τριώροφο σπίτι που τροποποιείται εύκολα και εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες των ενοίκων. Η κατοικία, που είναι κατασκευασμένη από ξύλο και έχει το μέγεθος ενός κοντέινερ μεταφοράς, διαθέτει κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο στο ισόγειο, ένα υπνοδωμάτιο στο δεύτερο όροφο και έναν χώρο για διάφορες δραστηριότητες στον τελευταίο «όροφο».
Συνολικά, ολόκληρο το σπίτι δεν ξεπερνά τα επτά τετραγωνικά μέτρα, ενώ οι σκάλες από τον έναν όροφο στον άλλο καλύπτουν περίπου το 1/4 του χώρου (αυτό είναι το μειονέκτημα του HomeBox). Η κατοικία μπορεί να μετακινηθεί εύκολα σε διάφορα σημεία, ενώ χωράει σε μικρούς χώρους και στενά σοκάκια.
Κατάλληλο για δύο άτομα, υπόσχεται να αποτελέσει έναν μίνι... παράδεισο για τους ενοίκους του αλλά και έναν χρηστικό χώρο για λιμάνια, σταθμούς ή για εκείνους που ταξιδεύουν πολύ συχνά. «Η έννοια του HomaBox είναι πολλά παραπάνω από τη στερεότυπη φράση «μένω σε ένα κουτί». Είναι τρόπος ζωής και μάλιστα υπέρ της ελευθερίας», συμπληρώνει ο υπεύθυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση