GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 85% ξένοι στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Αγ.Παντελεήμονα!

Εντύπωση προκάλεσε σε όσους δεν γνωρίζουν τις πραγματικές συνθήκες ανταγωνισμού το γεγονός ότι ένας Νιγηριανός μαθητής ήταν ο σημαιοφόρος...

Εντύπωση προκάλεσε σε όσους δεν γνωρίζουν τις πραγματικές συνθήκες ανταγωνισμού το γεγονός ότι ένας Νιγηριανός μαθητής ήταν ο σημαιοφόρος στο 20ο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος κατά τεκμήριο από τους καθηγητές του κρίθηκε ως ο καλύτερος μαθητής.
Πράγματι ο συμπαθής ΝΙγηριανός είναι ο καλύτερος μαθητής, αλλά σε μία τάξη που αποτελείται κατά 85% από ξένους και γενικότερα στο σχολείο που φοιτά το 80% είναι γόνοι αλλοδαπών που μπήκαν στην Ελλάδα παράνομα και έχουν εν συνεχεία ελληνοποιηθεί.
Μάλιστα όπως σημείωσε σε σχετική συνέντευξή του στα ένας δάσκαλος του συγκεκριμένου σχολείου«Θέλουμε τα παιδιά των ξένων να νιώσουν ότι λαμβάνουν την ελληνική παιδεία. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να γίνουν Έλληνες. Μπορεί να μην μάθουν άριστα τη γλώσσα, αλλά τουλάχιστον επιδιώκουμε να μπορούν να συνεννοηθούν».
Βέβαια να πούμε ότι δεν έλαβε την αντίστοιχη δημοσιότητα ο τυφλός Έλληνας μαθητής Νίκος Γκαγκούλης (φωτό), μαθητής της Γ' Λυκείου στο σχολείο της Πέτρας στη Μυτιλήνη που αναδείχθηκε πρώτος σε βαθμολογία ανάμεσα σε 30 συμμαθητές του και κέρδισε επάξια τη σημαία στου σχολείου του.
Οι δηλώσεις του διευθυντή του σχολείου ήταν πραγματικά συγκινητικές: «Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, για ένα μαθητή που ο κάθε διευθυντής θέλει στο σχολείο του, ο κάθε καθηγητής θέλει να έχει στην τάξη του. Αυτό που έχει σημασία και αναδεικνύει και το σημαιοφόρο, είναι πως ο Νίκος κατάφερε να τα πάει καλύτερα απ' όλους τους συμμαθητές του παρ' ότι δεν είχε καμμία ειδική αντιμετώπιση».

1 σχόλιο

  1. Γελάει ο κόσμος με τα πρωτοσέλιδα τα σημερινά και τα αυριανά των διαπλεκομένων !

    Δολοφονεί Χρυσαυγίτης ; Φταίει όλη η Χ.Α !
    Δολοφονούνται 2 Χρυσαυγίτες ; Πάλι η άοπλη Χ.Α φταίει γιατί ήταν προβοκάτσια ή παρακρατική ενέργεια! !

    Ενα περίεργο πράγμα. Όταν δολοφονείται δεξιός ή ακροδεξιός ή συντηρητικός πάντα φταίει ένα αόρατο παρακράτος ή προβοκάτορας που δεν μπορούν να πιάσουν ( ή τους πιάνουν μετά από δεκαετίες κατά λάθος )ούτε η Αστυνομία, ούτε το βαλιτσάκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση