GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχω απορρίψει το 99% των συντρόφων του μπαμπά μου»

Μαζί με την κόρη του εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή «Μίλα». Η Τατιάνα Στεφανίδου ρώτησε την Κωνσταντίνα αν αληθεύει ό...


Μαζί με την κόρη του εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή «Μίλα».
Η Τατιάνα Στεφανίδου ρώτησε την Κωνσταντίνα αν αληθεύει ότι έχει απορρίψει όλες τις συντρόφους του πατέρα της. Και η 22χρονη κόρη του γνωστού τραγουδιστή είπε: «Έχω απορρίψει το 99% των συντρόφων του μπαμπά μου. Μόνο η μαμά μου αξίζει! (σ.σ.: η Ζώζα Μεταξά) (…) Ο μπαμπάς μου είναι σαν το “παιδί” μου. Φοβάμαι μη μου τον στενοχωρήσουν, μην του κάνουν κακό, μην τον πλησιάσουν για λάθος λόγους, για συμφέρον… Πρέπει να έχει κάποιον δίπλα του που τον αγαπάει για να του το λέει. Προτιμώ να είμαι κακιά και να λέω αλήθεια».
Απάντησε όμως και για το εάν έχουν τσακωθεί: «Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές. Το περισσότερο που έχουμε κάνει να μιλήσουμε είναι έξι μήνες», είπε η Κωνσταντίνα Πανταζή, με τον γνωστό τραγουδιστή να εξομολογείται: «Ήταν σαν να μου έλειπε το χέρι μου, η καρδιά μου… Σκεφτόμουν μόνο το πότε θα με πάρει τηλέφωνο. Έκανα, όμως, “πίσω” εγώ και της τηλεφώνησα!».
Ο Λευτέρης Πανταζής, όμως, έκανε και μία αποκάλυψη: «Σκέφτομαι να ασχοληθώ με τα κοινά. Θέλω να κατέβω για δήμαρχος Βουλιαγμένης, ως ανεξάρτητος. Θέλω να ασχοληθώ με τη νεολαία, να δώσω νέες θέσεις εργασίας και να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας, που είναι πανέμορφος. [...] Έτσι κι αλλιώς, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχω στη Βούλα ένα αθλητικό κέντρο, όπου κάνουμε πάρα πολλά πράγματα», ανέφερε ο τραγουδιστής.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση