GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Apple, Βάζει στο παιχνίδι και άλλα εργοστάσια για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα διαθεσιμότητας

 Είναι πολλές οι αναφορές το τελευταίο δίμηνο σχετικά με τα προβλήματα διαθεσιμότητας που αντιμετωπίζει η εταιρεία, με τουλάχιστον δύο κο...

 Είναι πολλές οι αναφορές το τελευταίο δίμηνο σχετικά με τα προβλήματα διαθεσιμότητας που αντιμετωπίζει η εταιρεία, με τουλάχιστον δύο κορυφαίες συσκευές. Τα προβλήματα διαθεσιμότητας, οφείλονται κατά κύριο λόγο σε προβλήματα παραγωγής που αφορούν τόσο στο iPhone 5s όσο και στο iPad mini Retina.

Η Apple ωστόσο φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα, βάζοντας στο παιχνίδι και άλλες εταιρείες/ εργοστάσια. Η Foxconn λοιπόν θα συνεχίσει να καλύπτει την ζήτηση για το iPhone 5s, ωστόσο η Apple θα εξουσιοδοτήσει και την Wistron, μία εταιρεία που κατασκευάζει smartphones για τις BlackBerry και Nokia, για να καλύψει τις ανάγκες για το iPhone 5c.

Οι γραμμές παραγωγής από το εργοστάσιο της Wistron δεν είναι οι μόνες που θα απασχολήσει η Apple, αφού έχει ζητηθεί και από την Compal Communications να βοηθήσει στην κατασκευή του iPad mini Retina.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση