GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Φάνηκαν οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις πολυεθνικές του φαρμάκου

Στη σφοδρή σύγκρουση του υπουργού Υγείας με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της τιμολόγησης των φαρμάκων παρενέβη και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο απ...


Στη σφοδρή σύγκρουση του υπουργού Υγείας με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της τιμολόγησης των φαρμάκων παρενέβη και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο από την περασμένη εβδομάδα ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία επί της σχετικής τροπολογίας, προκειμένου να αναγκάσει, όπως σημείωνε, τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση στο θέμα.
Όπως αναφέρει το Συντονιστικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σε ανακοίνωσή του, επί πέντε ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει αστείες δικαιολογίες και αδυνατεί να εξηγήσει τον λόγο που επιβάλλει την αρνητική στάση του για την ψήφιση μιας διάταξης, η οποία εξυπηρετεί σαφέστατα τα συμφέροντα των πολιτών και των ασφαλιστικών ταμείων.
Σημειώνει μάλιστα πως «οι σχέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις πολυεθνικές του φαρμάκου έγιναν σε αυτό το διάστημα απόλυτα ορατές και έφθασαν δυστυχώς εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στο σημείο να υπονομεύουν ανοιχτά τον ΕΟΦ, και να δημιουργούν αδικαιολόγητα σκιές για την δημόσια υγεία προκειμένου να "θολώσουν τα νερά" για τις επιλογές τους».
Παράλληλα, το Συντονιστικό της Κ.Ο. ζητεί από τον υπουργό Υγείας να μη δεχθεί «την απαράδεκτη πρόταση του κ. Τσίπρα για την αναβολή ψήφισης της διάταξης (παραπομπή στις καλένδες)».

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση