GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναυλία μουσικής δωματίου στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου Συναυλία μουσικής δωματίου με έργα για μαντολίνο και έγχορδα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσ...

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Συναυλία μουσικής δωματίου με έργα για μαντολίνο και έγχορδα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσoι βρεθούν το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, και ώρα 19:00 στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη στην Κηφισιά.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον σύλλογο «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» στο πλαίσιο του «Φόρουμ για την Κηφισιά».

Στη συναυλία θα ακουστούν δύο μοναδικά κονσέρτα για μαντολίνο και έγχορδα του Α.Vivaldi και το κονσέρτο για μαντολίνο και έγχορδα του J.N.Ηummel με σολίστ το Γιώργο Γουμενάκη, απόφοιτο του CONSERVATORIO «G.Verdi» του Μιλάνου και ιδρυτή της επανασυσταθείσας Αθηναϊκής Μαντολινάτας «Ν. Λάβδας».

Στο Β’ μέρος το κοινό θα ακούσει το κονσέρτο για βιολί και έγχορδα σε σολ ελάσσονα του J.S.Bach με σολίστ τον Απόλλωνα Γραμματικόπουλο, Α’ κορυφαίο βιολονίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Το πρόγραμμα της συναυλίας θα ολοκληρωθεί με τη μελωδία για μαντολίνο και έγχορδα του J.Barry «The girl with the sun in her hair».

Συμμετέχουν:
- Γουμενάκης Γιώργος, μαντολίνο
- Γραμματικόπουλος Απόλλων, βιολί
- Κουαρτέτο εγχόρδων της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς

Φιλικές συμμετοχές:

- Αναστασία και Μόνικα Δεληγιαννάκη, (βιολοντσέλο και βιολί β')

info:

Πινακοθήκη Κουβουτσάκη, Αίθουσα 13, Λεβίδου 11 Κηφισιά.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου, ώρα 19:00

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση