GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερη Ενημέρωση‏

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη.  Συντονιστείτε με την ΕΡΤ για το δελτίο των 9 - ERT Open. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 9-11...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη. 

Συντονιστείτε με την ΕΡΤ για το δελτίο των 9 - ERT Open. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 9-11...

 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
http://www.ertopen.com
ΕΡΤopen
Ελεύθερη Ενημέρωση

1 σχόλιο

  1. Εμετικές ειδήσεις από τα διαπλεκόμενα. 4 λεπτά από τα 5 στις ομιλίες των δύο κομμάτων της καταστροφής μας ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ), μισό λεπτό στη ΔΗΜΑΡ, σχεδόν μισό λεπτό στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

    Αύριο σαν στρατιωτάκια οι δήθεν διαφωνούντες βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ( και φοβισμένοι από τα ποσοστά 1,5% -τύπου ΛΑΟΣ- βουλευτές της ΔΗΜΑΡ μόνο παρών στα εγκληματικά νομοσχέδια που έρχονται στη Βουλή σε βάρος των εισοδημάτων και της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων )θα ψηφίσουν, δείχνοντας ότι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και ΤΡΕΜΟΥΝ τις εκλογές. Η πρόταση μομφής ξεσκέπασε τα πραγματικά ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Η μεν ΝΔ φλερτάρει με μονοψήφια νούμερα, ενώ το ΠΑΣΟΚ σε πραγματικά ποσοστά είναι και αυτό κάτω από 3% ! Οι μεν γνωρίζουν ότι δεν θα εκλεγούν ( οι περισσότεροι ) αν γίνουν εκλογές, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ Θα είναι εκτός Βουλής και Ευρωβουλής ( εκτός αν υπάρχουν μαζοχιστές ψηφοφόροι που θέλουν να χάσουν τη περιουσία τους είτε με πλειστηριασμούς, είτε με δήμευση λόγω αδυναμίας πληρωμής των αβάσταχτων φόρων σε εισοδήματα, ακίνητα και αυτοκίνητα). Όσοι έχουν παιδιά, λόγω κατάργησης αφορολογήτου και φοροαπαλλαγών θα πληρώσουν δεκαπλάσιους φόρους, ενώ όσοι έχουν οικόπεδα και αγροτεμάχια θα πληρώνουν ισόβια χαράτσια χειρότερα από της Τουρκοκρατίας ! Οι άνεργοι είναι πάνω από 2 εκατομμύρια, όσοι δουλεύουν ίσα ίσα τα βγάζουν πέρα με πενιχρούς μισθούς, ενώ δεκάδες χιλιάδες φεύγουν στο εξωτερικό να γλιτώσουν ! Επιπλέον, ακόμα να βρεθούν οι στυγεροί δολοφόνοι των 2 μελών της Χ.Α ! Ποιοι είναι ; Δεν θα το μάθουμε ποτέ ή θα το μάθουμε μετά από 20-30 χρόνια ! Η ανίκανη κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τις πλάτες της ΔΗΜΑΡ και του ΛΑΟΣ, ετοιμάζει το τελειωτικό χτύπημα σε βάρος του 90% του Ελληνικού λαού, μέχρι οριστικής εξόντωσης, εξαφάνισης και διασκορπισμού των Ελλήνων στις 4 άκρες της Οικουμένης. Η Ελλάδα θα μείνει προτεκτοράτο για άλλα 20 χρόνια. Έτσι το μόνο που έχουν να κάνουν υπουργοί και βουλευτές ( τα συνεταιράκια που κυβερνούν από το 1981 μια χαρά τη βρίσκουν με τις καρέκλες ) είναι να μιλάνε για άλλα αντί άλλων μέσα στη Βουλή, με τη στήριξη των εμετικών διαπλεκόμενων ΜΜΕ. Λίγα είναι τα εκλογικά τους ψωμιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση