GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το σταγονόμετρο το πετρέλαιο θέρμανσης στο Ηράκλειο

Το ημερολόγιο δείχνει 19 Νοεμβρίου και ο καιρός δεν λέει να ψυχράνει, ωστόσο το πετρέλαιο θέρμανσης συνεχίζει αποτελεί αντικείμενο σ...


Το ημερολόγιο δείχνει 19 Νοεμβρίου και ο καιρός δεν λέει να ψυχράνει, ωστόσο το πετρέλαιο θέρμανσης συνεχίζει αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για πολλούς...
Ηρακλειώτες. Αρκετοί από αυτούς αγωνιούν για το πως θα προμηθευτούν έστω μία μικρή ποσότητα για να ζεσταθούν τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα, αφού βλέπουν το εισόδημα τους να παίρνει την κατιούσα ενώ άλλοι ... δεν βλέπουν καν εισόδημα.

Στο Ηράκλειο η εικόνα που καταγράφεται αυτές τις ημέρες αναφορικά με την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης δεν είναι και η πιο αισιόδοξη για τους βενζινοπώλες της πόλης, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι αργότερα δεν θα παρατηρηθεί βελτίωση, εφόσον το “επιτρέψει” η τσέπη των πολιτών.

Σύμφωνα με τον κ. Λυκούργο Σαμόλη, πρόεδρο των Βενζινοπωλών Νομού Ηρακλείου, οι Ηρακλειώτες πριν αγοράσουν, ρωτούν πάντα να μάθουν ποια είναι η τιμή του προκειμένου να δουν αν τους ... συμφέρει οικονομικά, αλλά ακόμα και έτσι να είναι εμφανίζονται φειδωλοί στις αγορές τους, προμηθεύοντας έτσι ελάχιστες ποσότητες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο prismanews ο κ. Σαμόλης Μας ρωτάνε πάντα τη τιμή του για να δουν αν μπορούν να το αγοράσουν ή για το πως θα μπορέσουν να πάρουν το επίδομα θέρμανσης γιατί αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να προμηθευτούν έστω και λίγο. Παρ' όλα αυτά οι ποσότητες πετρελαίου που πουλάμε είναι πολύ μικρές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Βενζινοπωλών Νομού Ηρακλείου, από την αρχή της σεζόν, δηλαδή από τις 15 Οκτωβρίου, η κίνηση στο πετρέλαιο θέρμανσης έχει αυξηθεί σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά αλλά ελάχιστα, μιας και οι ποσότητες που φεύγουν από τα πρατήρια δεν βοηθούν και πολύ την κατάσταση.

Όπως συνεχίζει να περιγράφει την κατάσταση γύρω από το πετρέλαιο θέρμανσης ο κ. Σαμόλης, η προηγούμενη χρονιά ήταν καταστροφική με τους βενζινοπώλες να βλέπουν πτώση μέχρι και 70% σε σχέση με το 2011 στις πωλήσεις του πετρελαίου θέρμανσης.

Η τιμή με την οποία μπορεί κάποιος να βρει το πετρέλαιο θέρμανσης στο Ηράκλειο είναι στο 1,27 ευρώ το λίτρο, τιμή με την οποία και ξεκίνησε να διατίθεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση