GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τέλειωσαν» οι ξενύχτηδες του ΟΦΗ!

Πέρασαν, ήπιαν, διασκέδασαν και φεύγουν! Οι Ζβασίγια και Νιμανί… πλήρωσαν τα νυχτοπερπατήματά τους, καθώς στον ΟΦΗ πήραν την απόφαση...


Πέρασαν, ήπιαν, διασκέδασαν και φεύγουν! Οι Ζβασίγια και Νιμανί… πλήρωσαν τα νυχτοπερπατήματά τους, καθώς στον ΟΦΗ πήραν την απόφαση να λύσουν τα συμβόλαια τους!
Όπως αναμενόταν η «καμπάνα» έπεσε… βαριά για τους ξενύχτηδες, Ζβασίγια και Νιμανί που τις προσεχείς ημέρες θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν από τον ΟΦΗ.
Αμφότεροι πιάστηκαν να παραβιάζουν τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα κι όπως είναι φυσικό ανάγκασε τη διοίκηση να πάρει πολύ αυστηρά μέτρα.
Κατά την επιστροφή του Μάνθου Πουλινάκη από την Αθήνα θα ολοκληρωθεί το θέμα με τους δύο παίκτες να ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους, αφού δεν θα προπονούνται καν με την υπόλοιπη ομάδα!
Όσον αφορά τους άλλους τρεις, Ζε Εντουάρντο, Μακουκούλα και Φερνάντες που εξίσου πιάστηκαν να… νυχτοπερπατάνε «παράνομα», θα τους επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο για την παράβασή τους, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συνέβη. Πάντως τώρα έχουν «ζεστό» παράδειγμα για το τι γίνεται στην δεύτερη «στραβή».
Πηγή: Sport-fm.gr

6 σχόλια

  1. Η προκήρυξη των δολοφόνων των 2 Χρυσαυγιτών δείχνει ότι είναι εντελώς βλάκες και ηλίθιοι. Πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο με τη δολοφονία των 2 νέων. Αύξησαν τα ποσοστά και την αποδοχή της Χ.Α στη κοινή γνώμη ( που προφανώς είναι μεγαλύτερα λόγω του φόβου να απαντήσουν σε τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις ότι θα την ψηφίσουν ). Η φορολογική πολιτική ( χαράτσια, έκτακτες εισφορές, υψηλή φορολογική κλίμακα, κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά, κατάργηση δώρων Χριστουγέννων, πετρέλαιο θέρμανσης κλπ ) του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σε συνδυασμό με την "στοχοποίηση" της Χ.Α και τη δολοφονία των 2 μελών της, αυτά είναι που προκαλούν την εκλογική της άνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχήν οι μεγαλύτεροι σύνδεσμοι του Ολυμπιακού είναι εδώ και πολλά χρόνια σε πλήρη συνεργασία με τη διοίκηση (Κόκκαλη αρχικά, Μαρινάκη τώρα).

    Είναι χρόνια γνωστό ότι οι πρόεδροι και βασικά μέλη των συνδέσμων δουλεύουν σε εταιρίες των προέδρων (Ιντρασόφτ, Ιντραλότ, ναυτιλιακές) ή κάνουν μπραβιλίκια και προστασία σε αυτούς ή στα νυχτερινά μαγαζιά του Πειραιά, δουλεύουν ως security στο γήπεδο, έχουν θέσεις στη διοίκηση, εκπομπές δικές τους στην ΤV, μαγαζιά με οπαδικά ρούχα, δωρεάν εκδρομές με την ομάδα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, εταιρικά αυτοκίνητα, μηχανές, κινητά κλπ.

    Υπάρχει δηλαδή μια πλήρης μετατροπή της πλειοψηφίας των οργανωμένων οπαδών (των κεφαλιών) σε υπάλληλους στην ουσία του προέδρου που η δουλειά τους είναι να υπηρετούν πιστά τον Ολυμπιακό ότι και αν γίνει γιατί ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω όλων που λέει και το πανό, αλλά επειδή στηρίζεται στον Πρόεδρο (εδώ γίνεται ένα λογικό άλμα) άρα και ο πρόεδρος είναι πάνω απ όλα.

    Σε όλα αυτά, πάντα υπάρχει και η εξήγηση: “πάνω από όλα γιατί σε τόσο δύσκολες εποχές είναι παρών, δίνει πολλά λεφτά για την ομάδα, αγαπάει την ομάδα και παίρνει τα πρωταθλήματα που πρέπει να παίρνουμε κάθε χρόνο (κι ας γίνεται με οποιοδήποτε τρόπο”, νόμιμο, παράνομο, άδικο, δίκαιο, στο γήπεδο, εκτός γηπέδου δεν έχει σημασία).

    Για όσους βλέπουν μπάλα, θα έχουν παρατηρήσει πόσο λίγες φορές έχει αμφισβητηθεί ή γιουχαριστεί ο πρόεδρος. Αυτό συμβαίνει γιατί όποτε σπανίως γίνει, επεμβαίνουν αμέσως οι συνδεσμίτες και με διάφορους τρόπους ηρεμούν την κατάσταση και επαναφέρουν την ομαλότητα και την τάξη. Έτσι και ο πρόεδρος έχει την ησυχία του και ένα στρατό με το μέρος του ώστε να κάνει τις μπίζνες του και οι συνδεσμίτες βγάζουν το μεροκάματο τους και έχουν τις πλάτες της αστυνομίας και της δικαιοσύνης όταν χρειαστεί.

    Δεν είναι άγνωστος για παράδειγμα ο βρώμικος ρόλος του πρώην διευθυντή της Αστυνομίας Αθηνών Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος αναβαθμίστηκε μετά της αποστρατεία του σε διευθυντή "ασφαλείας" του Ολυμπιακού και φυσικά είναι γνωστότατο το χαΐδεμα ποινών που δέχτηκαν από τη δικαιοσύνη οι δολοφόνοι του Φιλόπουλου στο ραντεβού θανάτου της Παιανίας πριν λίγα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Η ΧΑ στην υπηρεσία του Μαρινάκη με τις πλάτες των συνδέσμων

    Η ντροπιαστική ανακοίνωση για την ιστορία του Ολυμπιακού και του Πειραιά του Porto Leone για το Φύσσα δεν είναι τυχαίο γεγονός αλλά αποτέλεσμα των παραπάνω .

    Είναι και αυτή σε κλίμα No Politica γενικά, και πέραν όλων των άλλων που λέει ή δεν λέει, το δήθεν απολιτικ κλείσιμο, "στη Θύρα 7 εργάτες και αφεντικά γίνονται ένα" δυστυχώς τα λέει όλα.

    Ότι δηλαδή, πρόεδροι ΠΑΕ με χρέη εκ. στο δημόσιο και ενταγμένοι στο άρθρο 44 ,αφεντικά με δις ευρώ σε offshore εταιρίες στο εξωτερικό, πρώην αντιπρόεδροι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα δισεκατομμυρίων δραχμών, εργάτες στη Ζώνη με 1 μεροκάματο τη βδομάδα, εφοπλιστές με 56 φοροαπαλλαγές και 100 καράβια με σημαία Μarshall Ιsland (ναι αυτή τη σημαία έχουν τα 100 πλοία του πατριώτη Μαρινάκη), άνεργοι από τα κλειστά εργοστάσια των Λιπασμάτων και του Κεράνη, πρώην πρόεδροι με ιδιόκτητο πρώην δημοτικό γήπεδο ονόματι Καραϊσκάκη για 50 χρόνια, εργαζόμενοι στο Λιμάνι της Cosco με μισθούς Κίνας, ναυτεργάτες σε γκαζάδικα γίνονται ένα για το Θρύλο, στη Θύρα 7.

    Η επικίνδυνη αυτή εξίσωση δεν έγινε αφελώς, έχει και αυτή το ρόλο της.

    Να δικαιολογεί το χρέος προς τον Πρόεδρο / Εφοπλιστή Μαρινάκη που εκτέλεσε η Χρυσή Αυγή όταν την ώρα που ο ελληνικός λαός περνάει μαρτύρια από τα μνημόνια, ψήφισε τις ρυθμίσεις για τα χρέη των ΠΑΕ προς το δημόσιο εκατομμυρίων ευρώ.

    Όταν την ώρα που δολοφονούσε τον Φύσσα την προηγούμενη Παρασκευή ψήφισε με τη ΝΔ υπέρ στην επέκταση νέων προνομίων φοροαποφυγής των εφοπλιστών.

    Προσπαθεί εδώ και καιρό να στήσει εργοδοτικά-απεργοσπαστικά σωματεία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος στη λογική ότι η απεργίες σας έφτασαν ως εδώ την ώρα που η επιβίωση των εργατών έγκειται στη ευχέρεια των εφοπλιστών αν τους δώσουν κάνα μεροκάματο, λέγοντας "μαζί με τους εφοπλιστές γιατί από αυτούς εξαρτιόμαστε".


    Δεν χρειάζεται άλλες αποδείξεις για να πειστούμε ότι οι εφοπλιστές χρηματοδοτούν και ανοίγουν γραφεία για τη ΧΑ όπως λέει και ο Guardian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο παλιός, ο γνήσιος φίλαθλος του Ολυμπιακού Πειραιώς, αυτός δηλαδή που έχει λαϊκή καταγωγή και ταξική συνείδηση, θλίβεται όταν βλέπει :
    - τους ξεδιάντροπους "εναγκαλισμούς" του εκάστοτε προεδράρα με τις κυβερνήσεις που κάνουν μπίζνες κάτω από το τραπέζι (και εις βάρος του λαού) και τις φωτογραφίες με τους ανθρώπους της νύχτας (Μπέος)
    - τη μετατροπή ενός ιστορικού κομματιού της εξέδρας, σε ένα στρατό μισαλλόδοξων οπαδών, που είναι έτοιμοι να σκοτωθούν για την "ιδέα" και να σκοτώσουν όποιον πηγαίνει ενάντια στα συμφέροντα της ΠΑΕ (Χρυσή Θύρα 7, Misfits)
    - τις φασιστικές νοοτροπίες (εμετικά συνθήματα, τραμπουκισμοί, ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων) και τις ρατσιστικές συμπεριφορές στο γήπεδο (χλευασμοί σε μαύρους ποδοσφαιριστές).
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η πραγματικότητα.
    Υ.ΥΓ.: Ας δημοσιεύσει και κανένα σχόλιο το gazzetta.gr (δεν γράφουμε βωμολοχίες - σας πειράζει η αλήθεια;;)

    Διάβασε περισσότερα στο: «Καμία σχέση ο Μαρινάκης με Χρυσή Αυγή» |

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?


    Συγχαρητηρια στο σαιτ sxedio-b.gr λεει πραγματικα τα πραγματα με το ονομα τους.Τωρα οσο για την απαντηση του καραπαππα δεν αξιζει καν να ασχολεισαι με αυτον τον ανθρωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή η τακτική να βγάζεις κάποιον ψεύτη αν αυτά που λέει σου χαλάνε τη σούπα είναι γνωστή από την εποχή του Γκέμπελς δείτε αυτό το site http://fanatics7group.weebly.com/ .

    Θα γνωρίζεται όσοι απο σας πάτε γήπεδο τους Fanatics 7, όσοι δεν τους γνωρίζετε είναι μια πολύ δυναμική ομάδα εθνικιστών-νεοναζί οπαδών της θύρα 7. Διαβάστε την αρχική σελίδα τι λένε, "Στόχος μας είναι όλοι οι πραγματικοί hooligans να πολεμήσουν για τον θρύλο και την πατρίδα μας.Το αίμα μας είναι κόκκινο και η ψυχή μας γαλανόλευκη...Οι δικές μας Θερμοπύλες βρίσκονται στο Καραϊσκάκη και οι εχθροί μας δεν θα τις περάσουν ποτέ...!" Αυτά μήπως έχουν καμιά σχέση με τη ΧΑ ή μπα?
    Επίσης δείτε στο fanatics galery τι φωτογραφίες έχουν με πανό και τι graffiti που κάνουν συνέχεια που χουν γεμίσει όλο τον Πειραιά και τις εθνικές οδους.

    Δείτε προσεκτικά, εκτός από τις σημαίες σε πόσα υπάρχουν στοχάδια. Και μη μου πείτε ότι δεν τους ξέρετε, γιατί μια χαρά κάθονται στη θύρα 7 και φέρνουν όλα τα πανο με τα πχ με τα Ιμια ,σημαίες βεργίνας, τα πανό για τους Σέρβους κλπ.

    Τι λέει το πόρτο λεόνε? Το No Politica εδώ γιατί δεν υπάρχει ??? No politica και οι Misfits με τα τοτενπκοφ, τα σήματα των SS ? Και όσο για τα πανό του Δεκέμβρη, ήταν τα πιο light που χαν ανέβει σε γήπεδο (κάτι RIP ALEXIS και κάτι τέτοια) σε μια περίοδο που μέχρι και ο Κόκκαλης, που λέει ο λόγος είχε βγάλει πανό.

    Κατά τα άλλα γι αυτά που λέει το άρθρο για το Πρόεδρο και τις σχέσεις με τη ΧΑ, τσιμουδιά έτσι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση