GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζουν το σκίτσο του αδίστακτου εκτελεστή – Σοκαριστικά βίντεο με το διπλό φονικό στην Αντιτρομοκρατική

Μιλούν τα βίντεο για τη διπλή στυγερή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο. Ετοιμάζεται το σκίτσο του εκτελεστή στην Αντιτρομοκρατική. Οι δύο...


Μιλούν τα βίντεο για τη διπλή στυγερή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο. Ετοιμάζεται το σκίτσο του εκτελεστή στην Αντιτρομοκρατική.
Οι δύο νέοι βρέθηκαν σχεδόν τετ α τετ με τον δολοφόνο και ο ένας μάλιστα αν και δέχτηκε δύο πυροβολισμούς κατάφερε να σωθεί τρέχοντας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Αν και δεν έχει ακόμα ξεπεράσει το σοκ ώστε να δώσει πλήρη κατάθεση, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής μπόρεσαν να έχουν μαζί του μια πρώτη κουβέντα.
Κατάφεραν έτσι να αποκομίσουν χρήσιμα στοιχεία, ίσως τα πιο αξιόπιστα από τους υπόλοιπους μάρτυρες, ικανά για να προσεγγίσουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας, το πορτρέτο του δράστη.
Ο εκτελεστής που πυροβόλησε συνολικά 13 φορές με 9άρι πιστόλι περιγράφεται ως ηλικίας περίπου 30 ετών, αδύνατος και αναστήματος γύρω στο 1.70.
Το σκίτσο του, που σχεδιάζεται, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν θα δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει για την Αντιτρομοκρατική χρήσιμο οδηγό στην τυχόν ανεύρεση στοιχείων του.
Σοκαριστικά καρέ της διπλής δολοφονίας
Σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές έχει αποτυπωθεί όλη η φρίκη της δολοφονικής επίθεσης του και ιδίως του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη.
Φαίνεται η εν ψυχρώ εκτέλεσή του με δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ βρίσκεται όρθιος, προφανώς αποσβολωμένος, από απόσταση 40-50 εκατοστών.
Αντίθετα, το άλλο θύμα της επίθεσης, ο 22χρονος Μανώλης Καπελώνης, δέχτηκε τις δύο χαριστικές βολές στο κεφάλι αφού είχε σωριαστεί αιμόφυρτος στον δρόμο από δύο άλλες σφαίρες στο θώρακα και την κοιλιά.
Δευτερόλεπτα πριν από τους δύο θανάσιμους τραυματισμούς, είχαν πυροβοληθεί πρώτα ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας και στη συνέχεια δύο φορές ο τέταρτος από την ομάδα των πέντε νεαρών.
Επίσης, σε ένα από τα βίντεο που έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική πριν από τη διπλή δολοφονία, είκοσι περίπου λεπτά νωρίτερα, κατά πληροφορίες, έχει καταγραφεί η μοτοσικλέτα των δραστών να διέρχεται με μικρή ταχύτητα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των οδών της Λεωφόρου Ηρακλείου με την οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου.
Οι δύο δράστες προφανώς έκαναν ανίχνευση της περιοχής μήπως και υπάρχει αστυνομική δύναμη, ιδίως η ομάδα ΔΙΑΣ.
Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εικάζουν ότι και τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει από τα μέλη της άγνωστης μέχρι στιγμής οργάνωσης κατόπτευση του σημείου και της περιοχής.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση