GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθαναν δύο παιδάκια από ιό στο ΑΧΕΠΑ

Την τελευταία πνοή τους άφησαν πριν από περίπου 10 ημέρες δύο παιδιά που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και προσβλήθηκαν από το νοσοκο...

Την τελευταία πνοή τους άφησαν πριν από περίπου 10 ημέρες δύο παιδιά που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και προσβλήθηκαν από το νοσοκομειακό μικρόβιο της κλεψιέλας. Η νέα εμφάνιση του ιδιαίτερα επικίνδυνου μικροβίου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σήμανε αμέσως συναγερμό στις υγειονομικές αρχές.

Τα δύο παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύονταν με λευχαιμία στο παιδοογκολογικό τμήμα της Β΄Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ήταν σε ανοσοκαταστολή και νοσηλεύονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι οι ανήλικοι ασθενείς προσβλήθηκαν από μια ανθεκτική μορφή της κλαψιέλας. Το ένα παιδί μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, όπου τελικά εξέπνευσε. Και το άλλο παιδί δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία πνοή του στο παιδο-ογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ.

Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση