GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μεγάλο μυστικό του Γιώργου Παπαδάκη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα Τρέλα»

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα Τρέλα»
Ο παρουσιαστής μίλησε για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή που κάνει πολλά χρόνια και για την απώλεια των κιλών του. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε και στην..Η συνέχεια ΕΔΩ

2 σχόλια

  1. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ ΚΡΥΒΕΙΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΘΕΜΑΤΩΝ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΣΤΟΜΗ ΣΚΕΤΗ ΧΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΛ-ιοι

    ΔΟΛ-οπλόκοι

    ΔΟΛ-πλεκόμενοι

    Ό,τι πιο μισάνθρωπο, αντιλαϊκό, λαμογίστικο, ΔΕΞΙΟ (ΝΑΙ ΔΕΞΙΟ!!!)... κρύβεται σε αυτό το ακρωνύμιο!

    Ο μικροαστός (γιατί οι τρομοκράτες, πάντα τέτοιοι είναι!!!) ναρκισσιστής εγκληματίας και φυσικά ουδόλως "αριστερός" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχε γράψει σε μια προκήρυξη της 17Ν, αν θυμάμαι καλά, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80', για το "Γιουσουφάκι" του "Άρχοντα του ΔΟΛ"!!!

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!

    Δηλαδή ότι ο π.....γερος του ΔΟΛ, που δεν ήταν παντρεμένος και δεν είχε και παιδιά, είτε γ..ούσε τον Σταύρο Ψυχάρη, είτε ο Σταύρος Ψυχάρης γ....σε αυτόν!!!

    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση