GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζυμαρικά και πατάτες μας οδηγούν στην κατάθλιψη;

Είναι αλήθεια πως το πιο εύκολο γεύμα όταν βαριέστε να φτιάξετε φαγητό είναι τα ζυμαρικά. Ωστόσο όπως δείχνει μια νέα έρευνα αυτή η διατρ...

Είναι αλήθεια πως το πιο εύκολο γεύμα όταν βαριέστε να φτιάξετε φαγητό είναι τα ζυμαρικά. Ωστόσο όπως δείχνει μια νέα έρευνα αυτή η διατροφική επιλογή περισσότερο κακό μπορεί να κάνει παρά καλό.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Harvard οι άνθρωποι που τρώνε πολλούς υδατάνθρακες είναι πιθανό να διαγνωστούν με κατάθλιψη. Οι ερευνητές από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ διεξήγαγε τη συγκεκριμένη μελέτη εδώ και 12 χρόνια προκειμένου ν διαπιστώσει τη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης υδατανθράκων και της κατάθλιψης.

Όπως λοιπόν αποδείχθηκε οι γυναίκες που τρώνε πολύ κόκκινο κρέας , ζυμαρικά, ψωμί και πατάτες έχουν 29 – 41% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν κατάθλιψη σε αντίθεση με εκείνες που καταναλώνουν ελαιόλαδο , καφέ , κρασί και ψάρια που όπως φαίνεται με τη διατροφή τους.... ξορκίζουν το κακό.

Τι να κάνετε για να μην έρθετε αντιμέτωπες με την κατάθλιψη; Προσπαθήσετε να τρώτε τροφές που απελευθερώνουν την ενέργεια σας.
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση