GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρήθηκαν σκαρφαλωμένοι στη Σαγράδα Φαμίλια

Στην πρόσοψη της Σαγράδα Φαμίλια της Βαρκελώνης ανέβηκαν ακτιβιστές της Greenpeace ζητώντας την αποφυλάκιση την μελών του πληρώματος το...

Στην πρόσοψη της Σαγράδα Φαμίλια της Βαρκελώνης ανέβηκαν ακτιβιστές της Greenpeace ζητώντας την αποφυλάκιση την μελών του πληρώματος του πλοίο Arctic Sunrise, που κρατούνται από... τον Σεπτέμβριο στη Ρωσία, μετά τη σύλληψή τους κοντά σε πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου.

Οι ακτιβιστές ξεδίπλωσαν πανό με τις φωτογραφίες των κρατουμένων μελών της Greenpeace σε μια από τις προσόψεις του κτιρίου, ενώ είχαν γράψει τη λέξη «Ελευθερία» στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα καταλανικά.

Τα μέλη της Greenpeace έμειναν κρεμασμένα στο κτίριο για τρεις ώρες, ενώ ο εκπρόσωπος της οργάνωσης στη Βαρκελώνη, είπε: «Επιλέξαμε τη Σαγράδα Φαμίλια επειδή είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα για την απελευθέρωση των συντρόφων μας παντού».
Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση