GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ό,τι καλύτερο έχω δει επί ηγεσίας μου»

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος με την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ο τεχνικός της ομάδας, Ν...


Κάτι παραπάνω από χαρούμενος με την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ο τεχνικός της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος τόνισε πως αυτό που είδε από τους παίκτες του ήταν ότι καλύτερο από τη μέρα που έκατσε στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «σφράγισε» την πρόκρισή της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με μία εμφατική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με 5-0.
Το σερί νικών των «κόκκινων διαβόλων» σε όλες τις διοργανώσεις αυξήθηκε στις 11 και ο τεχνικός της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να ήταν.
«Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι αυτή που ελπίζουμε να έχουμε πιο συχνά. Δεν την είχα, όσο συχνά θα ήθελα. Υπήρχαν παίκτες που μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα. Υπήρχαν φορές που θα μπορούσαμε να βάλουμε τρία ή τέσσερα γκολ και σήμερα το πετύχαμε», ανέφερε σε πρώτο βαθμό ο Σκωτσέζος.
Στη συνέχεια δήλωσε: «Θα έλεγα ότι είναι η καλύτερή μας εμφάνιση μέχρι στιγμής στη σεζόν. Προφανώς το να σκοράρεις πέντε γκολ, δεν το είχαμε κάνει μέχρι στιγμής και το κάναμε σε ένα παιχνίδι με τέτοια βαρύτητα, μακριά από την έδρα μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε τα στάνταρ που είχαμε παλαιότερα. Σήμερα το δείξαμε».
Πηγή:england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση