GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι αφού πρώτα εξοργίζεσαι για τα ανοικτά μαγαζιά τις Κυριακές...

Nikos Andritsos Κι αφού εξοργίζεσαι για τα ανοικτά μαγαζιά τις Κυριακές.. μετά πας και ψάχνεις για την πλησιέστερη ανοικτή καφετέρια/ουζε...

Nikos Andritsos
Κι αφού εξοργίζεσαι για τα ανοικτά μαγαζιά τις Κυριακές..
μετά πας και ψάχνεις για την πλησιέστερη ανοικτή καφετέρια/ουζερί/φαστφουντάδικο και το βράδυ πας σινεμά, θέατρο, εστιατόριο, με αυτοκίνητο (όπου ίσως χρειαστείς ανοικτό βενζινάδικο), ταξί, λεωφορείο, τρόλλευ ή μετρό, ή κάθεσαι σπίτι να δεις "ζωντανό" πρόγραμμα στη τηλεόραση, παραγγέλοντας ντελίβερι πίτσες/σούβλακια ή ετοιμάζεις κάτι μόνος σου χρησιμοποιώντας ηλεκτρισμό (ΔΕΗ), έχοντας φρέσκο ψωμάκι που πήρες από τον φούρνο κυριακάτικα και μπύρες από το διπλανό περίπτερο..
Ως γνωστόν, σε όοοολα τα παραπάνω και δεκάδες άλλα επαγγέλματα/υπηρεσίες δεν εργάζονται άνθρωποι, μητέρες, πατέρες, χριστιανοί και μη..
Ρομπότ είναι και ολογράμματα κυριακάτικα στη διάθεση σου..

1 σχόλιο

  1. Ένα είναι σίγουρο. Αυτή τη φορά αν δεν βρεθούν οι δολοφόνοι των 2 Χρυσαυγιτών έγκαιρα, σε συνδυασμό με τον αμετανόητο φορομπήχτη Στουρνάρα ( ενιαίος φόρος ακινήτων, κατάργηση αφορολογήτου για τα παιδιά ), η Χ.Α θα ανέβει 2ο κόμμα, ίσως και 1ο στις ευρωεκλογές.

    Γι' αυτό κρύος ιδρώτας έχει λούσει την συγκυβέρνηση ( ειδικά το ΠΑΣΟΚ που οδεύει εκτός Βουλής και Ευρωβουλής, αλλά και την ΝΔ που κατρακυλά σε μονοψήφια νούμερα ), αλλά και τους διαπλεκόμενους εκδότες...Και είναι φανερό ότι ενώ προέβαλλαν τη δολοφονία του αδικοχαμένου Φύσσα επί ένα μήνα, τώρα κάνουν την πάπια και σχεδόν δίνουν "άφεση αμαρτιών" στους δολοφόνους των 2 άλλων αδικοχαμένων παιδιών. Αυτό κάνει μεγάλη εντύπωση στη κοινή γνώμη, για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά των καναλιών και των μεγαλοεφημερίδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση